arkadaşlar konuyla alakası yok ama ufak bi sorum var konu açıp kirlilik yaratmak istemedim,şimdi bu annada ev ekranlarında geçiş değişti ekran değişirken öbür ekrandaki ikonları görebiliyoruz peki bu durum duvar kağıdında da geçerlimi? tıpkı samsung starlardaki gibi ? umarım sorumu anlamışsınızdır.

bizler şimdi almanya versiyonu yükledik.türkiye için gelince nasıl dönüş yapacagız :Saslında bunun ile ilgili olarak önce telefonuna alt sürüm yüklemen lazım onun içinde downrgrade adı altında üst konu var onu iyi okumanı tavsiye ederim takıldığın noktalarda burada paylaş ben hala orjinal annayı beklemeyi tercih ediyorum yalnız etmeyenler içinde becerir isen burada paylaş
ama arkadaşın biri türk anna gelince alman annanın üstüne flaşyıyacaksın dedi kafam karıştıdenemedim ama bu konu ile ilgili üst konu açıldı yani en temiz yolu bence sana dediğim biraz sağlamcı yapıya sahip olduğum için tam bir kesinlik ile hatasız olsun isterim o yüzden hala bekliyorum o yüzden sana downrgrade diyorum temizle telefonu nu
arkadaslar ovi den guncellemeleri yapinca ayni flash atar gibi telefon hafizsida temizlenecekmi
benim bildiğim temizlenmiyor kendi kök dosyalarının tamamını değiştirmiyor modifiye gibi birşey yapıyor yani rom denilen hafızasını düzeltiyor kuruyor istenilen ve eksik olan aynı zamanda istendiği gibi çalışmayan yazılımları iyileştiriyor tabi mal aynı mal değişen birşey fazla yokarkadaslar ovi den guncellemeleri yapinca ayni flash atar gibi telefon hafizsida temizlenecekmi

hımm yani eski versiyona dönmek şartama arkadaşın biri türk anna gelince alman annanın üstüne flaşyıyacaksın dedi kafam karıştı
direk flashla downgrade ile falan uğraşma
v22.14 olduğu sürece hiç bir sorun olmaz
sorun değil

anladim.bisorum daha olacakti ben guncellestirme icin ovi yi bekliyorum guncellestirmeden once telefonun ayarlar bolumundeki veri sil ve geriyi yuklesem telefon ilk aldigim gibi olurmu ve daha sonra guncellestirme yapabilirim degilmibenim bildiğim temizlenmiyor kendi kök dosyalarının tamamını değiştirmiyor modifiye gibi birşey yapıyor yani rom denilen hafızasını düzeltiyor kuruyor istenilen ve eksik olan aynı zamanda istendiği gibi çalışmayan yazılımları iyileştiriyor tabi mal aynı mal değişen birşey fazla yok![]()
. ) bir tabağı kırar isen aynı yerden tekrar yapıştırsan aynı olurmu