Soru&Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rafet383838

rafet383838

Üye
nokia shoptan aldım telefonumu

empereur

Üye
    Konu Sahibi
garantisi muhtemelen devam ediyordur kendin bu işle uğraşıp telefonu garanti dışı bırakabilirsin eğer imkanın varsa nokia servislerinden birinde telefonuna versiyonu yeniden yüklet en sağlam en temiz tavsiye budur sana

oguzk582

Üye
flash ile anna yüklediğimde telefondaki oyunlar gidermi hangi hafızadaki uygulamalar gider bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

ve telefonumun kodu 0599762 euro2_dg_germany ile uyumlu onu mu yüklemeliyim

telefonum yurtdışı mı onu da öğrenebilir miyim

empereur

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yurt dışı euro2 german yükleyebilirsin türkçe olması lazım yada bekle Ovi de çıksın Ovi de kini yükle bazı telefonlarda gidiyor ama benim şimdiye kadarki bütün yükleme islemlerimde hiç bir program silinmedi

oguzk582

Üye
rm-596_m004.44emmc bulunamadı yazıyo flash atarken

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bir iki çözüm yolu var ama ben böyle bir durum ile karşılaşmadım tecrübe edinmedim o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem beyler buyurun size soru

karasahinemre

Üye
flashtan options a gir o dosyayı sil devam et

mesut1979

Üye
r
cevap vermez isen yardımcı olamam arkadaşım

----------Eklendi @ 12:14:37 ---------- Yazıldı @ 11:34:05 ----------

telefon da takılma oluyormu

slm,yok arkadas takilma ne yok bende cok güzel calisiyor suana kadarda herhangi bir hata ne olmadi.

ozggurr

ozggurr

Üye
bu basligi acan arkadas soru ve cevaplarini alt alta ilk sayfaya yazarsa daha iyi olur, sayfa sayisi arttikca soru ve cevaplar daginik oluyor yine...
cok guzel fikir ama takip ve cok emek lazim gerceklestirmek icin..

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bu basligi acan arkadas soru ve cevaplarini alt alta ilk sayfaya yazarsa daha iyi olur, sayfa sayisi arttikca soru ve cevaplar daginik oluyor yine...cok guzel fikir ama takip ve cok emek lazim gerceklestirmek icin..
sana katılıyorum ama bu başlık altında sadece ben değil her kes olacak yani bir arkadaş bir soru veya bir problem yaşayacak bu sorunu çözebileceğine inanan ve bu işten anlayan arkadaşlarımız bilgilerini devleştirecekler bunun ile kalmayacak burada her kes herşeyi bilmiyor o yüzden bazı konularda bilen kişilerin bilmediği şeyleri de öğrenmesi sağlanmış olacak kısacası burada herşey faydalı ve altın o yüzden bu başlığı açık tutmamız lazım ve soru soran arkadaşlar da cevap aldıktan sonra burda başka arkadaşlara yardımcı olmaları lazım paylaşım yani

----------Eklendi @ 01:35:32 ---------- Yazıldı @ 01:29:47 ----------

cevapların da dağınık olmaması için burada bulunan herkesin sorulan sorulara düzgün mantıklı ve doğru cevap yazması karşısındaki insanın işini görmesi lazım bu arada kendisinin de bir yerlere geldiğini bilmesi lazım ne diyeyim ALLAH aklımızı , yolumuzu ufkumuzu açık etsin. Durmak yok yola devam

----------Eklendi @ 01:36:08 ---------- Yazıldı @ 01:35:32 ----------

cevapların da dağınık olmaması için burada bulunan herkesin sorulan sorulara düzgün mantıklı ve doğru cevap yazması karşısındaki insanın işini görmesi lazım bu arada kendisinin de bir yerlere geldiğini bilmesi lazım ne diyeyim ALLAH aklımızı , yolumuzu ufkumuzu açık etsin. Durmak yok yola devam

----------Eklendi @ 01:38:00 ---------- Yazıldı @ 01:36:08 ----------

----------Eklendi @ 01:38:17 ---------- Yazıldı @ 01:38:00 ----------

thesenol

Üye
youtube deki videoları açamıyorum bende bide uygulamalarda youtube ile burada ve şimdi ye giremiyorumm sizce neden olabilir

empereur

Üye
    Konu Sahibi
telefonun modeli ne yazarmısın lütfen

thesenol

Üye
n8 almanya sürümünü yükledim annanın izleyemiyorum

empereur

Üye
    Konu Sahibi
video ayarlarına bir bak daha ötesi ilk once telefonu nu fabrika ayarlarına *#7370# yaz döndür daha sonra telefonun için dns ayarlarını falan yapacaksın

----------Eklendi @ 15:43:47 ---------- Yazıldı @ 15:42:50 ----------

ben sana yazacağım video ayarları falan yapacaksın

thesenol

Üye
döndüm fabrika ayarlarına

empereur

Üye
    Konu Sahibi
döndüm fabrika ayarlarına
Önce telefonunu internet bağlantısını wifi veya 3g bağlantısını kes sonra menü/ayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/internet karşına çıkan kullanmış olduğun erişim noktasının üstüne tıkla aç daha sonra seçenekler gelişmiş ayarlar dns ayarları DNS: 1 . 8.8.8.8 2 . 8.8.4.4 bu şekilde ayarla ve çık telefonu kapat iki dakika bekle tekrar aç sorunun düzelmesi lazım eğer wifi kullanıyor isen menü/ayarlar/bağlantı/ayarlar/hedefler/internet gir erişim noktasını aç sonra seçenekler gelişmiş ayarlar IPv4 ayarlarına gir oradan dns adresleri yazan yeri aç vermiş olduğum numaraları yaz tel kapat sonra aç tamam dır

emreipekci

emreipekci

Üye
şimdi birşeyi sormak istiyorum. Alman annasi yükledim türkiye için Ovi üzerinden güncelleme imkanı doğunca telefona yazılımı tekrar yükle diyerek türkçe annaya kavusabilir miyiz? Yoksa navi üzerinden türkçe annayi indirip flasladıktan sonra mi Ovi suit üzerinden yazılımı tekrar yükleyebiliriz? Kafam karıştı bazı açıklamalardan da :)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sen çin anna sı yüklemedin anladığım kadarı ile alman annası için downrgrade yapmana gerek yok navifrim den türkiye için olanı indirip flaşla sonra Ovi den yükle

szralp

szralp

Üye
navifirme daha türkiye rom u yüklenmedin o yüzden şuan oviden yükleyemiyorsunuz servera yüklendiği anda hem ovide hemde navifirmde bulabilirsiniz aynı romu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt