Soru&Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
sürüklemeyi bırakınca değişiyor duvar kağıdı

empereur

Üye
    Konu Sahibi
anna yükleyen arkadaş varmı

benighted

benighted

Üye
arkadaslar ovi den guncellemeleri yapinca ayni flash atar gibi telefon hafizsida temizlenecekmi

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşlar konuyla alakası yok ama ufak bi sorum var konu açıp kirlilik yaratmak istemedim,şimdi bu annada ev ekranlarında geçiş değişti ekran değişirken öbür ekrandaki ikonları görebiliyoruz peki bu durum duvar kağıdında da geçerlimi? tıpkı samsung starlardaki gibi ? umarım sorumu anlamışsınızdır.

hayır dostum bende yüklerken inşaallah öyledir dedim ama maalesef yine duvar kagıtları solarak digerine geçiyor :(

----------Eklendi @ 18:26:53 ---------- Yazıldı @ 18:25:05 ----------

arkadaşlar benimde acizane bir sorum olacak :) bizler şimdi almanya versiyonu yükledik.türkiye için gelince nasıl dönüş yapacagız :S

empereur

Üye
    Konu Sahibi
aslında bunun ile ilgili olarak önce telefonuna alt sürüm yüklemen lazım onun içinde downrgrade adı altında üst konu var onu iyi okumanı tavsiye ederim takıldığın noktalarda burada paylaş ben hala orjinal annayı beklemeyi tercih ediyorum yalnız etmeyenler içinde becerir isen burada paylaş

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aslında bunun ile ilgili olarak önce telefonuna alt sürüm yüklemen lazım onun içinde downrgrade adı altında üst konu var onu iyi okumanı tavsiye ederim takıldığın noktalarda burada paylaş ben hala orjinal annayı beklemeyi tercih ediyorum yalnız etmeyenler içinde becerir isen burada paylaş

hımm yani eski versiyona dönmek şart :( ama arkadaşın biri türk anna gelince alman annanın üstüne flaşyıyacaksın dedi kafam karıştı

empereur

Üye
    Konu Sahibi
denemedim ama bu konu ile ilgili üst konu açıldı yani en temiz yolu bence sana dediğim biraz sağlamcı yapıya sahip olduğum için tam bir kesinlik ile hatasız olsun isterim o yüzden hala bekliyorum o yüzden sana downrgrade diyorum temizle telefonu nu

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
denemedim ama bu konu ile ilgili üst konu açıldı yani en temiz yolu bence sana dediğim biraz sağlamcı yapıya sahip olduğum için tam bir kesinlik ile hatasız olsun isterim o yüzden hala bekliyorum o yüzden sana downrgrade diyorum temizle telefonu nu

haklısın dostum en güzeli senin dedigin gibi yapmak . teşekkür ederim

empereur

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ovi den guncellemeleri yapinca ayni flash atar gibi telefon hafizsida temizlenecekmi
benim bildiğim temizlenmiyor kendi kök dosyalarının tamamını değiştirmiyor modifiye gibi birşey yapıyor yani rom denilen hafızasını düzeltiyor kuruyor istenilen ve eksik olan aynı zamanda istendiği gibi çalışmayan yazılımları iyileştiriyor tabi mal aynı mal değişen birşey fazla yok :)

karasahinemre

Üye
v22.14 olduğu sürece hiç bir sorun olmaz

karasahinemre

Üye
sorun değil

benighted

benighted

Üye
benim bildiğim temizlenmiyor kendi kök dosyalarının tamamını değiştirmiyor modifiye gibi birşey yapıyor yani rom denilen hafızasını düzeltiyor kuruyor istenilen ve eksik olan aynı zamanda istendiği gibi çalışmayan yazılımları iyileştiriyor tabi mal aynı mal değişen birşey fazla yok :)
anladim.bisorum daha olacakti ben guncellestirme icin ovi yi bekliyorum guncellestirmeden once telefonun ayarlar bolumundeki veri sil ve geriyi yuklesem telefon ilk aldigim gibi olurmu ve daha sonra guncellestirme yapabilirim degilmi

karasahinemre

Üye
gel bul :)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
. ) bir tabağı kırar isen aynı yerden tekrar yapıştırsan aynı olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt