UpOneTR Üye dostumun dostu dostumdur (+.+ = +) düşmanımın dostu düşmanımdır (-.+ = -) düşmanımın dostu dostumdur (-.-=+) bunu unutmayın
dostumun dostu dostumdur (+.+ = +) düşmanımın dostu düşmanımdır (-.+ = -) düşmanımın dostu dostumdur (-.-=+) bunu unutmayın
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Rom yapan yok mu benim orjinal huawei y320 romu editleyecek Genişletmek için tıkla ... konu aç ilgilenirler
frknkrc44' Alıntı: Rom yapan yok mu benim orjinal huawei y320 romu editleyecek Genişletmek için tıkla ... konu aç ilgilenirler
DarkredBlue61 Üye Mr. Turk' Alıntı: dostumun dostu dostumdur (+.+ = +) düşmanımın dostu düşmanımdır (-.+ = -) düşmanımın dostu dostumdur (-.-=+) bunu unutmayın Genişletmek için tıkla ... He Bunu İlk Defa Duydum Demek Komşunun Kapısı Penceresi Yerine Bunlar Geldi frknkrc44' Alıntı: Rom yapan yok mu benim orjinal huawei y320 romu editleyecek Genişletmek için tıkla ... Allah Versin
Mr. Turk' Alıntı: dostumun dostu dostumdur (+.+ = +) düşmanımın dostu düşmanımdır (-.+ = -) düşmanımın dostu dostumdur (-.-=+) bunu unutmayın Genişletmek için tıkla ... He Bunu İlk Defa Duydum Demek Komşunun Kapısı Penceresi Yerine Bunlar Geldi frknkrc44' Alıntı: Rom yapan yok mu benim orjinal huawei y320 romu editleyecek Genişletmek için tıkla ... Allah Versin
UpOneTR Üye DarkredBlue61' Alıntı: He Bunu İlk Defa Duydum Demek Komşunun Kapısı Penceresi Yerine Bunlar Geldi Genişletmek için tıkla ... yok + iel + yı çarparsan + - ile - yi çarparsan + felan işte
DarkredBlue61' Alıntı: He Bunu İlk Defa Duydum Demek Komşunun Kapısı Penceresi Yerine Bunlar Geldi Genişletmek için tıkla ... yok + iel + yı çarparsan + - ile - yi çarparsan + felan işte
KingDroid Üye Mr. Turk' Alıntı: konu aç ilgilenirler Genişletmek için tıkla ... Ya sorunum su telefon basta 250 mb ram harciyo sonra 450 mb hatta onbellegi rami temizledigim halde
Mr. Turk' Alıntı: konu aç ilgilenirler Genişletmek için tıkla ... Ya sorunum su telefon basta 250 mb ram harciyo sonra 450 mb hatta onbellegi rami temizledigim halde
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Ya sorunum su telefon basta 250 mb ram harciyo sonra 450 mb hatta onbellegi rami temizledigim halde Genişletmek için tıkla ... telefon dandik hemen değiştir
frknkrc44' Alıntı: Ya sorunum su telefon basta 250 mb ram harciyo sonra 450 mb hatta onbellegi rami temizledigim halde Genişletmek için tıkla ... telefon dandik hemen değiştir
KingDroid Üye Mr. Turk' Alıntı: telefon dandik hemen değiştir Genişletmek için tıkla ... Parasini sen ver ki alam telefonu haziran ayinda aldim
Mr. Turk' Alıntı: telefon dandik hemen değiştir Genişletmek için tıkla ... Parasini sen ver ki alam telefonu haziran ayinda aldim
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Parasini sen ver ki alam telefonu haziran ayinda aldim Genişletmek için tıkla ... kaça almıştın
frknkrc44' Alıntı: Parasini sen ver ki alam telefonu haziran ayinda aldim Genişletmek için tıkla ... kaça almıştın
DarkredBlue61 Üye Mr. Turk' Alıntı: yok + iel + yı çarparsan + - ile - yi çarparsan + felan işte Genişletmek için tıkla ... Benim Bildiğim Zıt Yükler Çeker Aynı Yükler İter + İle + Arasında Her Hangi Bir Yakınlaşma Münkün Değil Onlar Sütkardeş
Mr. Turk' Alıntı: yok + iel + yı çarparsan + - ile - yi çarparsan + felan işte Genişletmek için tıkla ... Benim Bildiğim Zıt Yükler Çeker Aynı Yükler İter + İle + Arasında Her Hangi Bir Yakınlaşma Münkün Değil Onlar Sütkardeş
UpOneTR Üye DarkredBlue61' Alıntı: Benim Bildiğim Zıt Yükler Çeker Aynı Yükler İter + İle + Arasında Her Hangi Bir Yakınlaşma Münkün Değil Onlar Sütkardeş Genişletmek için tıkla ... matematikde böyle değil işte frknkrc44' Alıntı: 300 e sifir olarak aldim Genişletmek için tıkla ... 300 liralık telefondan bişey bekleme zaten
DarkredBlue61' Alıntı: Benim Bildiğim Zıt Yükler Çeker Aynı Yükler İter + İle + Arasında Her Hangi Bir Yakınlaşma Münkün Değil Onlar Sütkardeş Genişletmek için tıkla ... matematikde böyle değil işte frknkrc44' Alıntı: 300 e sifir olarak aldim Genişletmek için tıkla ... 300 liralık telefondan bişey bekleme zaten
DarkredBlue61 Üye Mr. Turk' Alıntı: matematikde böyle değil işte 300 liralık telefondan bişey bekleme zaten Genişletmek için tıkla ... Ayrıma Ne Gerek Var Oldumu Şimdi
Mr. Turk' Alıntı: matematikde böyle değil işte 300 liralık telefondan bişey bekleme zaten Genişletmek için tıkla ... Ayrıma Ne Gerek Var Oldumu Şimdi
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Ama cine gitsem huawei honor 3c yi 97 dolara alirim ozellikleri elimdekinin iki kati Genişletmek için tıkla ... seni tutan ne git al gel
frknkrc44' Alıntı: Ama cine gitsem huawei honor 3c yi 97 dolara alirim ozellikleri elimdekinin iki kati Genişletmek için tıkla ... seni tutan ne git al gel
KingDroid Üye Mr. Turk' Alıntı: seni tutan ne git al gel Genişletmek için tıkla ... Cine gitmeye param olsa.... Ondan bi tane de sana alirdim tabi parasini da ben verirdim ama nerdeee
Mr. Turk' Alıntı: seni tutan ne git al gel Genişletmek için tıkla ... Cine gitmeye param olsa.... Ondan bi tane de sana alirdim tabi parasini da ben verirdim ama nerdeee
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Cine gitmeye param olsa.... Ondan bi tane de sana alirdim tabi parasini da ben verirdim ama nerdeee Genişletmek için tıkla ... internetten sipariş et Belki gelir D
frknkrc44' Alıntı: Cine gitmeye param olsa.... Ondan bi tane de sana alirdim tabi parasini da ben verirdim ama nerdeee Genişletmek için tıkla ... internetten sipariş et Belki gelir D
DarkredBlue61 Üye Mr. Turk' Alıntı: internetten sipariş et Belki gelir D Genişletmek için tıkla ... Töbe Töbe
KingDroid Üye Mr. Turk' Alıntı: internetten sipariş et Belki gelir D Genişletmek için tıkla ... Benim kredi kartim yok kii bide ben daha 16 yasindayim
Mr. Turk' Alıntı: internetten sipariş et Belki gelir D Genişletmek için tıkla ... Benim kredi kartim yok kii bide ben daha 16 yasindayim
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Benim kredi kartim yok kii bide ben daha 16 yasindayim Genişletmek için tıkla ... paypala yükle parayı onunla al
frknkrc44' Alıntı: Benim kredi kartim yok kii bide ben daha 16 yasindayim Genişletmek için tıkla ... paypala yükle parayı onunla al