Sor Sorunu Yorumlayalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

y n s c n

y n s c n

Üye
Şantaj.avi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve greenmile

delrico

delrico

Emekli Yönetici
no comment:pro: bu soruya nasıl bir yanıt verilir ya:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir üyemiz soruyor "

"Son görüşmemizde cafede benim konuşmamı videoya aldı ve resmimi çekti. Son görmemdi, niye böyle yaptı?"

cok güzel msjlar gelıyo secmekte zorlanıyorum tesekkürler herkese :ehe

Çok enteresan gerçekten . Bir erkek neden böyle birşey yapar anlam veremedim ? Çok aptalca gerçekten ..!
Art niyetli biriyse , arşiv yapıyordur belki . Yarın birgün bakkk belki bu da benim sevgilimdi vs lafları orda burda anlatır i..... Tanımadığım için pek birşey diyemiyorum . :D

• Beğen
Tepkiler: SHS, greenmile ve Tuba.Erva
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Sorular biraz daha açıklayıcı sorulsa :hmmm

• Beğen
Consul9

Consul9

Üye
Facebook'a falan atacaktir belki sonuçta paylaşım yapmış olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: delrico ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ali sen böyle bsey yapsan nye yapardın mesela :ehe

Çok enteresan gerçekten . Bir erkek neden böyle birşey yapar anlam veremedim ? Çok aptalca gerçekten ..!
Art niyetli biriyse , arşiv yapıyordur belki . Yarın birgün bakkk belki bu da benim sevgilimdi vs lafları orda burda anlatır i..... Tanımadığım için pek birşey diyemiyorum . :D

greenmile

greenmile

Üye

aynen sapık mıdır nedir:D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim için birşey biterse , herşeyiyle biter . Ne video ne resim ... Alayı silinir ...:)
Beni hak etmediyse hiç uzatmam yani ...

• Beğen

yasarr35

Üye
koleksiyon yapıyodur :)

• Beğen
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
​Zamaneler işte önceden pul koleksiyonu vardı şimdide video koleksiyonu :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve yasarr35

k2ral

Üye
fark etmez

greenmile

greenmile

Üye
bakın arkadaşlar eğer güzel bir ayrılıksa ya da ayrılmak zorunda falan kaldıysa eleman,belki hatıra olarak saklayabilir

ancak bazı şeylerden dolayı ayrıldıysa o iş sakat :)

• Beğen
Tepkiler: yasarr35 ve Tuba.Erva
anılbaran

anılbaran

Üye
uygun bi zamanda sorucam :yuru

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
Ya kıza; babana göstericem bunu bunu vericeksin diye şantaj yaparsa ne olacak :ehe Her ayrıntıyı düşünmemiz gerek :pro:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Bir üyemiz soruyor "

galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!

aldatılıyomuyum sizce

• Beğen
Tepkiler: delrico ve yasarr35
greenmile

greenmile

Üye
Bir üyemiz soruyor "

galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!

aldatılıyomuyum sizce

aldatılıyorsun kardeşim:D

• Beğen