Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!
aldatılıyomuyum sizce
Bir üyemiz soruyor "
galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!
aldatılıyomuyum sizce
aminŞu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 2 misafir)
- Tuba.Erva,
- greenmile+,
- nosteam1,
- y n s c n+,
- soysal3442,
- Astrosman,
- delrico+,
- kurtulus40+
- okuyan gözleriniz dert görmesin
Trajik bir bıkma vakası canım kardeşim. Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksinBence ayrılmalısın o çocuktan yoksa o seni aldatacak..
yalnız mesaj senaryo gibi geldi bana bunu da belirtmeliyim
evet bende sıkılınca buna benzer şeyler yapıyorum da pintilik yapmıyorum en azından gurur duydum kendimle
Derhal yol ver . Hiç düşünme ...
By by kuzum gidiyorum şarkısını armağan et ona ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Belki artistlik yapmaya çalışmıştır . Olamaz mı ?
Pardon arkadaslar yaslilima verin tam saptayamadim soruyu.
Ne yapmis vidio nerde cekilmis?:----)
Sen o çocuğu maxicep'e gönder biz hallederiz bacım
Bir üyemiz soruyor "
aldatılıyomuyum sizce
suankı olay bu
1-çocuğun hal ve hareketlerine bakıcak olursak kızdan sıkılmış olmalı ki artık onu takmıyor bile
2-bence kız büyük bir ihtimalle en yakın arkadaşıyla da kavga etti ki en yakın arkadaşı da kızdan intikam almak için sevgilisiyle çıkıyor olabilir benim düşüncem böyle(saçma oldu sanki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?