SonyEricssondan 3 yeni model geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muraoyak

Üye
bencede güzel diil
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kolay kullanım için 3 yeni Sony Ericsson!
Sony Ericsson’un ürün portföye yeni katılacak üç yeni model, sesli iletişim ve mesajlaşma gereksinimlerine odaklanıyor. Kolay kullanım özellikleri ön plana çıkan telefonlar, tuş üzerindeki resimlerle sık kullanılan fonksiyonlara kolay erişim sağlarken tümünün renkli ekranı bulunuyor.

Sony Ericsson Ürün Başkan Yardımcısı Steve Walker, “Ürün portföyümüzü farklı kullanıcı beklentilerini göz önünde bulundurarak sürekli genişletiyoruz.” derken, bu lansmanla artık daha çok insanın Sony Ericsson markasına erişebileceğini belirtiyor.

Sadelik ve kolay kullanım bir arada; J220

J220, kolay kullanım için tasarlanmış blok bir telefon. J220'de kullanıcılar menüde tek ikon ya da Sony Ericsson'un klasik çoklu ikon menüsü arasından kendileri için en uygun olanı seçebiliyor. Navigasyon tuşu üzerindeki resimler en sık kullanılan özellikler için doğrudan ve kolay erişim sağlıyor. J220; telefon numarası (500’e kadar) ve SMS (200’e kadar) kapasitesi açısından geniş saklama olanağı sunuyor. J220’nin siyah ve açık mavi renkleri bulunuyor. Telefon, Style-Up™ kapaklarla kişiselleştirilebiliyor.

Radyonuz cebinizde; J230

Temel iletişim gereksinimlerine, tek tuşla ulaşılan dahili FM radyo ekleyen J230'da bir de hoparlör bulunuyor. J230 aynı J220’de olduğu gibi tekli ya da çoklu ikon telefon menüsü arasında seçim yapma olanağı sunuyor. Radyoya geçmek, çağrı yanıtlamak ya da SMS yazmaya başlamak için tek tuşa basmak yeterli oluyor. J230’un beyaz, kırmızı ve koyu mavi renkleri bulunurken istendiğinde Style-Up™ kapaklarla kişiselleştirilebiliyor. Tüm bunlara ek olarak J230, telefon numarası (500’e kadar) ve SMS (200’e kadar) kapasitesi açısından geniş saklama olanağı sunuyor.

Kapaklı telefonda zerafet; Z300

Hayat tarzı ve kişisel zevkine uygun bir telefon arayanlar için tasarlanan Z300 kapaklı, zarif bir cep telefonu. Açık konumda, renkli ekran ve şaşırtıcı şekilde büyük tuş takımı ile ana özelliklere erişim sağlayan navigasyon tuşu bulunuyor. Kapak kapalıyken ise dış ekranda saat yer alıyor ve çağrı geldiğinde arayan bilgisi yansıyor. Temel iletişim gereksinimlerine, kolay kullanım özellikleriyle cevap veren Z300’de ayrıca takvim, hatırlatıcılar ve alarm yer alıyor. Gri ve mor renkleri bulunan Z300 arzu edildiğinde Style-Up™ kapaklarla kişiselleştirilebiliyor. Z300’ün kutusundan bir de süpriz çıkıyor; yapışkanlı minik taşlarla kapaklar istendiği gibi süslenebiliyor.
 

emrah_

Üye
Aslınta bu telefonları yapmakta haklılar çünkü piyasadaki telefonlarının en ucuzu 300ytl bunları çıkarıp 150-250 ytl arası uygun modeller yapması çok doğal bence 700-800 ytl arası en çok satan telefonlar sonyericsson ama ucuz telefonlara rağbet var tabiki bu konudada nokia ilerde nokia yı geçmek istediği için bence
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar herkes üst seviye telefon kullanmıyor.. Önemli olan alt seviyede pazar payını ele geçirmek.. Bknz 3310 bknz nokia... :ehe:
 
ibonline

ibonline

Üye
hepside eyyyyyyyyy
bunlar bizlik değil giris seviyesi telefonlar
 

teknode

Üye
    Konu Sahibi
bu modeller giriş seviye.sonyericsson haftalar önce düşük segmen modellerine ağırlık vereceğini açıklamıştı bu modeller o açıklamanın meyvesidir ve giriş seviye için oldukça şirin güzel modeller bence
 

symbianboy

Üye
biraz basit duruyorlar sadece konuşmak için
 

teknode

Üye
    Konu Sahibi
amaç zaten o

zaten özlelikleri için çok fazla tercih edilebilecek modeller değiller sadece o radyolu en gelişmişleri radyoya önem verenler onu albilir ama 3 telinde özllikleri az sadece telefonlar.menülerininde kullanımı kolaylaştırılmış.

eski ericssonlardaki menü çemberi kullanılmış
 

metintekin

Üye
hepside iğrenç bence.
 
SlashGun

SlashGun

Üye
La KrO diğerlernde İş yokki o ne caipliktir öLe
hemde konu 12.11.1995
Saat 02.30
 

berk_20

Üye
mide bulandırıcı hepside
 

cemil0707

Üye
:kop: güzel değil telefonlar.Bende güzel bişey sanmıştım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt