Sony’den yeni bir akıllı daha: Xperia acro S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Sony’den yeni bir akıllı daha: Xperia acro S
Japonya’nın en büyük teknoloji devlerinden bir tanesi olan Sony, Xperia serisi akıllı cep telefonlarına yeni modeller ekliyor. Xperia’nın bugün duyurduğu ikinci akıllı telefon Sony Xperia acro S olarak adlandırılmış.

Sony Xperia acro S 4.3″ büyüklüğünde ve 720×1280 piksel çözünürlüğünde LED LCD dokunmatik ekrana sahip. İşlemci olarak gücünü 1.5Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8260 Snapdragon işlemciden alan Sony Xperia acro S 1GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor. 12MP 1080p video kayıt yapabilen arka kamera ve 1.3MP 720p video kayıt yapabilen ön kameraya sahip olan Sony Xperia acro S sahip olduğu IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip. Sony Xperia acro S diğer özellikleri Wi-Fi, Bluetooth 2.1, GPS, microSD kart desteği, 1910mAh batarya olarak sayılabilir. İlk planda Google Android 2.3 GingerBread ile satışa sunulacak olan Sony Xperia acro S daha sonra ICS güncellemesi de alacak. Sony Xperia acro S, Xperia Go gibi 2012 3. çeyrek itibari ile satışa sunulacak.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia S den ne gibi farkları var acaba ??

• Beğen
Tepkiler: htc123
Symbianize

Symbianize

Üye
Suya dayanıklı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bana mı öyle geliyor yoksa yeni çıkan cihazların tasarımı gittikçe Lumialara mı benziyor??

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
klongs

klongs

Üye

yokya benzemiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];4766286' Alıntı:

bende bunu diyecektim tıpkısınının aynısı resmı görünce lumia sandım :ehe

konu sahibi gelip alakası yok diyecek abi demedi deme :d:

- - - Eklendi - - -

emin ol ikinci nesil lumialar bu kadar benzemez nasıl benzemiyor önlü arkalı kopyası be arkadaş.. Nokia dava açsa kazanır yemin ederim

klongs

klongs

Üye

öncekinde arkası biraz benziyorda bu fotodan bakınca hiç benzemiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tasarım olarak aynı ama çok küçük farklılık var yinede güzel cihaz yapmışlar haklarını yememek lazım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sadece köşeler farklı birde ekranı nokia gibi entegre edememişler geri kalan herşey için Lumia hesabı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Buna daha cok benziyor:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet buna daha çok benziyor bu da Lumia ya çok benziyor ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sağlam cihaz ama tasarım Lumia'ya benziyor gerçekten ilk gördüğümde Lumia kopyası dedim sonra detayları farklı olduğunu gördüm tabi ama genel görüntü Lumia.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Nokia tasarımlarına benziyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt