MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
uzaylımısın konuyla ne alakası varasıl şu wp8 li tabletler nasıl olacak
uzaylımısın konuyla ne alakası var
konu icin tesekkurler mahmut abimbekliyoruz bu tableti
uzaylımısın konuyla ne alakası var
konu ıcınozellık olarak cok ıyı be gormek lazım bıde sunu anlamadım sony erıcsson baglantısı koptu ayrıldılar sony telefon cıkardıgında ılk cıhazlarını bılırım kımse kullanmadı cok azdı erıcsson herzaman ıyıydı acaba erıcssonla işi kaptıda sonra yolmu verdı onu anlamadım uyanıklık gıbı sanki
hımm eyw kardesım
Ericson'u satın aldı.Daha sonrada kendisine ait olduğu için ericson ismini kullanmama kararı aldı ki bence mantıklı bir karar.
Sony, ericsson dan ayrildiEricson'u satın aldı.Daha sonrada kendisine ait olduğu için ericson ismini kullanmama kararı aldı ki bence mantıklı bir karar.
Sony, ericsson dan ayrildi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu nedir o zaman yahu
- - - Eklendi - - -
o haber eski haber sanirim.cunku ayrildiktan sonra adini kullanmamaya basladi
Anladım kuzum teşekkürler açıklaman için
Senin gösterdiğin haberde de "Bildiğimiz gibi 2 firma geçtiğimiz aylarda vardıkları karar doğrultusunda telefon pazarındaki ortaklıklarını sonlandırmış ve anlaşma doğrultusunda Ericsson'un Sony Ericsson ortaklığındaki %50 hissesi Sony tarafından yaklaşık 1.5 milyar dolar karşılığında satın alınmış ve buna ek olarak Ericsson'a ait olan kablosuz cep telefonu teknolojilerine ait 5 asli patent de Sony'yeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız." diyor.Yani satın aldığı için oluyor bu olaylar.Satın aldığı bir firmadan ayrılması gibi bir olay zaten saçma sapan olur.Patentlerini alıp, payını alıp ismini çıkardı kısacası.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca satın aldıktan sonra Sony adıyla üretecek denilmişti ki zaten öyle oldu 2011 haberi işte ;
"Şimdilik piyasadaki mevcut Sony Ericsson cep telefonlarının akıbetinin ne olacağı bilinmiyor. Sony, yeni telefonları sadece Sony adıyla üretecek."
Anladım kuzum teşekkürler açıklaman için
Donanım olarak Google Nexus ' a benziyor.Google Nexus ' la yarışacak hatta geçebilecek bir tablet de olabilir ama Nexus 7 bütçe yakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?