Sony'de Android 4.3 Alacaklar Belli Oluyor!

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Sony'de Android 4.3 Alacaklar Belli Oluyor!
Mobil cihazlarda atağa geçen Sony, yeni çıkardığı cihazları çok hızlı bir şekilde Android 4.3 Jelly Bean'e güncelleyecek.
Google'ın dün düzenlediği etkinlikle yeni Nexus 7 ile beraber tanıtılan Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi, OpenGL ES 3.0 desteği, yenilenen ve hızlandırılan arayüz, Google Play Game, çoklu kullanıcı desteği, yeni kamera arayüzü gibi pek çok yenilikle geiiyor.
İlk olarak hangi modeller Android 4.3'e geçecek?
Sony'nin yeni çıkardığı Xperia Tablet Z, Xperia Z, ZL, ZR, SP, Z Ultra gibi modellerin bazılarına Android 4.2 güncellemesi yollayan firma, Ağustos ayına kadar güncelleme yolladığı cihazlarla ilgili işlemleri bitirmeyi planlıyor.
Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminde kalan, Android 4.2 güncellemesi almayan yeni nesil cihazlar ise doğrudan Android 4.3 Jelly Bean'e güncellenecek. Olabildiğince hızlı bir şekilde Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi vermeye başlayacak olan Sony, yine yeni ve güçlü cihazlara öncelik verecek.
Firma henüz hangi cihazlara güncelleme vereceğini tam olarak açıklamadı ama gelen bilgilere göre Android 4.1 Jelly Bean sürümüne güncellenen ve bu sürümü kullanan her telefona, Android 4.3 güncellemesi de yollanacak. İlerleyen günlerde Sony'nin güncelleme için bir yol haritası sunması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve Invoke

Invoke

Invoke

Üye
Vay be, Xperia S filan alacak yani? Hiç beklemezdim sonyden...
Gerçi hala beklemiyordum bence vermezler :D
Ama versinler adam olsunlar, azcık toparlansınlar :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

ahmetsuha525000

Üye
Helal Sony. Samsung hala uyuyor ya. Koskoca firma cyanogenmod dan yavaş çalışıyor

Invoke

Invoke

Üye
sonyde yavaş çalışıyor. Aslında yukarıdaki koca metinde hiç bilgi yok. Yalnızca 4.3 verecekleri 4.1 verdiklerine ise 4.2 vermeden 4.3 vereceklerini açıkladılar. Uzun lafın kısası güncelleme konusunda hepsi bir halt yaptıkları yok. Bir tek nexuslar farklı herhalde.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve Penci Hoca

ahmetsuha525000

Üye
en güzeli nexus. Google'ın farkı var ortada. Gerisi sadece hız ve model kirliliği. O hızıda sistemi kapatarak arayüz kurarak mahvediyorlar

Invoke

Invoke

Üye
Öyle de değil bence de... :D
Güncelleme daha stabil daha performanslı... Daha da ucuz aslında ama onlarda olmayan şeyler de var :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
Sony hiç değilse veriyor. Su dandik miro bile alacak o güncellemeyi. Allah belanı versin samsung! Ama neyse ya biz daha hızlisini hazirlariz beyler kasmayin :pro:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Vallahi Sony Samsung'dan önce verirse Samsung'u silerim. Bu ne ya kaç aydır 4.2 bekliyoruz 4.3 çıktı biz hala 4.1.2.

Invoke

Invoke

Üye
Sony hiç değilse veriyor. Su dandik miro bile alacak o güncellemeyi. Allah belanı versin samsung! Ama neyse ya biz daha hızlisini hazirlariz beyler kasmayin :pro:

Siz kimsiniz? :)

• Beğen

screamofcnc

Üye
Xperia ion alır mı acaba arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
umarım alır beyler. bende xperia z wardı daha dun arkadastan odunc alıp 4.22 yaptım catr catr kasıo telefon bnce sonyınn werdıgı jb bı halta yaramaz ınsaallah bız xperia s 4.1.2 de kalanlar olarak drek 4,3 e gecersek dewrım olur kı bu guncelleme gereklı sogutmaya basladı cunku sony benı kendınden .

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Xperia ion alır mı acaba arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?

Sanırım en son 4.1.2 aldı, yazana göre 4.2.2 almadan 4.3 alacaklarmış, alması gerekir, çok rahat kaldıracak bir telefon, kesin bir şey yok daha sonyye kalmış...

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım en son 4.1.2 aldı, yazana göre 4.2.2 almadan 4.3 alacaklarmış, alması gerekir, çok rahat kaldıracak bir telefon, kesin bir şey yok daha sonyye kalmış...

aynen hocam 2011 ler son olarak ıcs almıs kalmıslardı xperia s ıon vs bunlarda 4.3 u alır kalır son guncelleme olur halıyle bzede 2011 ler gbı bı sonrakı guncellemyı wermezler .

• Beğen
Tepkiler: Invoke
smh60

smh60

Üye
Helal olsun valla

oğuzhan_1907

Üye
Galaxy ace 2 daha jelly bean bile almadı.Odinde olmasa hiç yükleyemezdik.Samsung iyice zıvanadan çıktı.Samsungun şeytani bir yönü de telofonların özelliklerini kısıtlaması.Normalde ışık sensörü var ace 2de,ama aktif değil.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
umarım alır beyler. bende xperia z wardı daha dun arkadastan odunc alıp 4.22 yaptım catr catr kasıo telefon bnce sonyınn werdıgı jb bı halta yaramaz ınsaallah bız xperia s 4.1.2 de kalanlar olarak drek 4,3 e gecersek dewrım olur kı bu guncelleme gereklı sogutmaya basladı cunku sony benı kendınden .

Z'nin 4.2.2 ile kasmaması lazım, forumda var Z kullanan bir kaç kişi 4.2.2 ve memnunlar. Ama haklısın, sony güncelleme olayını çözemedim, aynı telefon aynı güncelleme birinde kasıyor diğerinde kasmıyor, mesela 2011lerde ICS hep şikayet edildi, menü geçişi kasıyor diye, kaç tane gb dönmem lazım diye konu var. Ben de kasmadı hiç ıcs. Anlayamadım bir türlü. Pc comp. dan 'onar' diyerek tekrar kurduğunuzda belki düzebilir, bunu da anlayabilmiş değilim ama kastığını tekrar kurunca düzeldiğini iddaa edenler de çoktu, dene bence :)

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Z'nin 4.2.2 ile kasmaması lazım, forumda var Z kullanan bir kaç kişi 4.2.2 ve memnunlar. Ama haklısın, sony güncelleme olayını çözemedim, aynı telefon aynı güncelleme birinde kasıyor diğerinde kasmıyor, mesela 2011lerde ICS hep şikayet edildi, menü geçişi kasıyor diye, kaç tane gb dönmem lazım diye konu var. Ben de kasmadı hiç ıcs. Anlayamadım bir türlü. Pc comp. dan 'onar' diyerek tekrar kurduğunuzda belki düzebilir, bunu da anlayabilmiş değilim ama kastığını tekrar kurunca düzeldiğini iddaa edenler de çoktu, dene bence :)

Aynen! Benim telefonda 4.0.4 ile hiç kasmadi. Ama neyse ben şimdi 4.1.2 sürümü kullanıyorum gayet güzel ve hızlı. :)
4.0.4 ile oynayamadığım oyunları gayet güzel çalıştırıyor. Şimdilik bununla devam :)

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Aynen! Benim telefonda 4.0.4 ile hiç kasmadi. Ama neyse ben şimdi 4.1.2 sürümü kullanıyorum gayet güzel ve hızlı. :)
4.0.4 ile oynayamadığım oyunları gayet güzel çalıştırıyor. Şimdilik bununla devam :)

bnm xperia s 4.04 de daha stabıl gbıydı hocam zaten yaladım yuttum sonyı ama ıllakı fark edıo hak werrsın ?

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt