Öneri Sony Z3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun(Kullanım Deneyimim)

nabee

Üye
Hocam iyi günler xperia z3 'te kızıl ötesi varmi ?

yani kumanda programını indirip kullanabiliyormuyuz samsung s4 s5 te vs var
Cevap verecek yokmu arkadaş ya

Kızılötesi yok kardeşim

Tepkiler: cici60

0MG90

Üye
Özel kumanda uygulamaları var ama Digiturk vb.

SpyChef

Üye
Oooo konu yapımında emek var tesekkurler

cici60

Üye
    Konu Sahibi
sorun olursa buyur kardeşim

avast

Üye
Saol incelemen için bunda kens kayması falan gibi kronik sorunlar varmı genel olarak nasıl kullananlarda çıktımı

Sony güzel ama benim için tasarım biraz daha ön planda o yüzden lg g3 aldım gayet memnunum. ısınma sorunu var ama sonuçta çok oyun oynayan biri degilim. Eğer olurda değişirsem Z serisi düşünüyorum sırf havuzda resim çekmek için

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Saol incelemen için bunda kens kayması falan gibi kronik sorunlar varmı genel olarak nasıl kullananlarda çıktımı
Kardeşim ben aldım cihazı ne renk kayması ne kasa açıklığı hiçbir sorun problem yoktu bazı arkdaslar cok fazla abarttını düşünüyorum.Bu sorunlar takıntılı insanlar için var hiçbir sakıncası yoktur.Eğer büyútlcek problem olursa sony sıfır cihazla değişiyor zaten
G3 16gb kullandım cihazın tasarımı görünüşü 10 numara fakat şarjı ve performansı berbattı 7 gün sonunda cihazı satmıstım yüksek performans gerektiren oyunlarda 10dk sonra cok ısınıyordu ısındıkca kasma yapıyordu

Tepkiler: 0MG90
konu için beni sony ye ısındırdın

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Nedemek kardeşim z2 z3 z4 arasında emin ol çok çok büyük fark olmayacak alacağn cihaz bunlardan olsn

Nedemek kardeşim z2 z3 z4 arasında emin ol çok çok büyük fark olmayacak alacağn cihaz bunlardan olsn
HTC One M8 kullanıyorum zaten. Su an bu cihazlardan birine geçiş yapmayı planlamiyorum dolayısıyla. Yaklaşık 3-4 yıl sonra telefonu değiştirecek olursam ve HTC herzamanki gibi mükemmel bir cihaz yapamazsa xperia z serisinden bisiler alırım bende.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
htcnin tasarımı hoşuma gitmiyor bide sarjı az gidiyor benlik değil )

sebo7

Üye
çift tıkla tuş kilitleme için uygulamalar mevcut çok yer ve sarj tüketmiyor

Hocam ısınma sorunu yok demişsin asıl sorunu o cihazın aşırı ısınma sorunu var, kamera olaraktan ışıkta telefonun kamerası sanırsın 2mp ama güneşli ortamda Allahı var eline su dökemez kimse

0MG90

Üye
Z4'te daha çok kamera farkı olacak