Invoke Üye Enes' Alıntı: sen bana cevap versene @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... Hacı işte sorun var. Bir de kamerada pembelik sorunu var. Gerçi arkadaşın kamerasında yoktu ama risk yani. Böyle kronik sorunlar olmasa mis gibi cihaz.
Enes' Alıntı: sen bana cevap versene @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... Hacı işte sorun var. Bir de kamerada pembelik sorunu var. Gerçi arkadaşın kamerasında yoktu ama risk yani. Böyle kronik sorunlar olmasa mis gibi cihaz.
cici60 Üye Konu Sahibi Sıfır cihazda böyle problem Olursa garanti sıfır cihazla değişiyor amma taktınız teknolojı şans işi
kapadokyalıusta Üye arkadaşlar çizilmeye kırılmaya dayanıklı temperli camı nerden buluruz önlü arkalı xperia z2 için
teknolojibaronu Üye @Enes çak ordan bir Nexus 6 oh destek var tasarım var kafa rahat Son düzenleme: 27 Ocak 2015
Parende_N Üye Kesinlike kalitesine güvendiğim bir telefon..Öğrenci olduğum için alamadım.4-5 ay sonra mezun olup işe geçersem hayırlısıyla z4 e bakacaz artık
Kesinlike kalitesine güvendiğim bir telefon..Öğrenci olduğum için alamadım.4-5 ay sonra mezun olup işe geçersem hayırlısıyla z4 e bakacaz artık
Invoke Üye cici60' Alıntı: Sıfır cihazda böyle problem Olursa garanti sıfır cihazla değişiyor amma taktınız teknolojı şans işi Genişletmek için tıkla ... Sıfır cihazla değiştiriyorlar? Bakalım ne diyecek garanti. teknolojibaronu' Alıntı: @Enes çak ordan bie Nexus 6 oh destek var tasarım var kafa rahat Genişletmek için tıkla ... En mantıklısı.
cici60' Alıntı: Sıfır cihazda böyle problem Olursa garanti sıfır cihazla değişiyor amma taktınız teknolojı şans işi Genişletmek için tıkla ... Sıfır cihazla değiştiriyorlar? Bakalım ne diyecek garanti. teknolojibaronu' Alıntı: @Enes çak ordan bie Nexus 6 oh destek var tasarım var kafa rahat Genişletmek için tıkla ... En mantıklısı.
teknolojibaronu Üye @-qarapapaq- Motorola Türkiyeye gelsinde bi Nexus 8 alalım tapatalktan yazıdim yanlış etiketlemis olabilirim
@-qarapapaq- Motorola Türkiyeye gelsinde bi Nexus 8 alalım tapatalktan yazıdim yanlış etiketlemis olabilirim
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: @-qarapapaq- Motorola Türkiyeye gelsinde bi Nexus 8 alalım tapatalktan yazıdim yanlış etiketlemis olabilirim Genişletmek için tıkla ... Doğru etiketlemişsin. Nexus 8? 6 mı demek istedin?
teknolojibaronu' Alıntı: @-qarapapaq- Motorola Türkiyeye gelsinde bi Nexus 8 alalım tapatalktan yazıdim yanlış etiketlemis olabilirim Genişletmek için tıkla ... Doğru etiketlemişsin. Nexus 8? 6 mı demek istedin?
teknolojibaronu Üye 6 için daha telefonum daha çok genç henüz 1 yıl dün oldu 7 sene sonu çıkar. Sonraki seneye 8 çıkar heralde?
6 için daha telefonum daha çok genç henüz 1 yıl dün oldu 7 sene sonu çıkar. Sonraki seneye 8 çıkar heralde?
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: 6 için daha telefonum daha çok genç henüz 1 yıl dün oldu 7 sene sonu çıkar. Sonraki seneye 8 çıkar heralde? Genişletmek için tıkla ... Bilemem. 6 ben de düşünmüyorum. İyi duruyor da 5'den yeterince memnunum. Artık bir sonrakine...
teknolojibaronu' Alıntı: 6 için daha telefonum daha çok genç henüz 1 yıl dün oldu 7 sene sonu çıkar. Sonraki seneye 8 çıkar heralde? Genişletmek için tıkla ... Bilemem. 6 ben de düşünmüyorum. İyi duruyor da 5'den yeterince memnunum. Artık bir sonrakine...
teknolojibaronu Üye Note 3'ten Nexus 5'e geçmek mantıklı olsa talep çok aslında ama 3gb ramden 2gb a geçmek saçma olur :P
Note 3'ten Nexus 5'e geçmek mantıklı olsa talep çok aslında ama 3gb ramden 2gb a geçmek saçma olur :P
Invoke Üye Ram mesele değil, farkını bile hissetmezsin de kaybedeceğin bir sürü note özelliği var. Onlar dışında kamera, batarya, daha büyük ekran...
Ram mesele değil, farkını bile hissetmezsin de kaybedeceğin bir sürü note özelliği var. Onlar dışında kamera, batarya, daha büyük ekran...
cici60 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Sıfır cihazla değiştiriyorlar? Bakalım ne diyecek garanti. En mantıklısı. Genişletmek için tıkla ... tabi tabi sıfır cihazla değişiyorlar eğer sorun olursa ama %90 olmuyor.
-qarapapaq-' Alıntı: Sıfır cihazla değiştiriyorlar? Bakalım ne diyecek garanti. En mantıklısı. Genişletmek için tıkla ... tabi tabi sıfır cihazla değişiyorlar eğer sorun olursa ama %90 olmuyor.
Invoke Üye cici60' Alıntı: tabi tabi sıfır cihazla değişiyorlar eğer sorun olursa ama %90 olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Gerekli parçayı değiştirip gönderirler büyük ihtimalle.
cici60' Alıntı: tabi tabi sıfır cihazla değişiyorlar eğer sorun olursa ama %90 olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Gerekli parçayı değiştirip gönderirler büyük ihtimalle.
cici60 Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: @Enes çak ordan bir Nexus 6 oh destek var tasarım var kafa rahat Genişletmek için tıkla ... nexüs cihazlaarına bitürlü ısınmadım nedense diskavriden bi farkı yok görünüşü
teknolojibaronu' Alıntı: @Enes çak ordan bir Nexus 6 oh destek var tasarım var kafa rahat Genişletmek için tıkla ... nexüs cihazlaarına bitürlü ısınmadım nedense diskavriden bi farkı yok görünüşü
teknolojibaronu Üye Yabancı youtuberlarda gördüm adamlar sırf o motoroladaki M yazısını hazmedememişler üstüne sticker yapıştırmışlar
Yabancı youtuberlarda gördüm adamlar sırf o motoroladaki M yazısını hazmedememişler üstüne sticker yapıştırmışlar
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: Yabancı youtuberlarda gördüm adamlar sırf o motoroladaki M yazısını hazmedememişler üstüne sticker yapıştırmışlar Genişletmek için tıkla ... Ben de sevmedim. cici60' Alıntı: nexüs cihazlaarına bitürlü ısınmadım nedense diskavriden bi farkı yok görünüşü Genişletmek için tıkla ...
teknolojibaronu' Alıntı: Yabancı youtuberlarda gördüm adamlar sırf o motoroladaki M yazısını hazmedememişler üstüne sticker yapıştırmışlar Genişletmek için tıkla ... Ben de sevmedim. cici60' Alıntı: nexüs cihazlaarına bitürlü ısınmadım nedense diskavriden bi farkı yok görünüşü Genişletmek için tıkla ...
teknolojibaronu Üye Bencede hele ki o nexus 4 teki LG yazısı çok kötü. Bence google üretici firma yazısını kaldırtmalı.
cici60 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Ben de sevmedim. Genişletmek için tıkla ... z3 kral cihaz hiç boşa muhabett etmeyin bence fazla küçümsüyonuz
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de sevmedim. Genişletmek için tıkla ... z3 kral cihaz hiç boşa muhabett etmeyin bence fazla küçümsüyonuz