Arkadaş cam arka diyince aklıma geldi. Sony Xperia Z cihazlarında tamamen cam degil sanırım. Bir iPhone 4s cam arka kalitesi yok acaba gerçekten cam mı yoksa başka malzemelerde mi var emin olamadım?
Neyse, cam demek kolay da cam çok genel bir kavram içindekilerin oranına göre özellikleri değişir. Sony'den detaylı bir açıklama yok, şunu kullanıyoruz diye sadece "tempered glass" diye geçiyor.
Neyse, cam demek kolay da cam çok genel bir kavram içindekilerin oranına göre özellikleri değişir. Sony'den detaylı bir açıklama yok, şunu kullanıyoruz diye sadece "tempered glass" diye geçiyor.
ben çok takıntılı biriyim hatta aşırı diyebilirim.
z3ün o açıkta bırakılan kol ile entegrasyon sağlayan kısmı hiç de güzel bir görüntü değil açıkası. M8 çok daha güzel bir tasarım sunuyor bu konuda.
z3ün o açıkta bırakılan kol ile entegrasyon sağlayan kısmı hiç de güzel bir görüntü değil açıkası. M8 çok daha güzel bir tasarım sunuyor bu konuda.
benimde hoşuma gitmesede zamanla alışıyo insan simgeler ufak olsa süper olurdu ama piyasanın en iyi kamera ve en uzun pili giden cihazı tasarımda çok güzel beklentilerimi karşılıyor