Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AlınıkSony Z1 yada Z2 sıfır aranıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berki
Üye
Konu Sahibi
Sony Z1 yada Z2 sıfır aranıyor
Sıfır Sony Z1 yada Sony Z2 alıcam.Kurumsal kredi kartımla değil normal Garanti Bonus kredi kartımla TAKSİT'li satın alıcam.
İzmir'de Cep Telefonu satış işi yapan varsa ve ürün SIFIR ise irtibat kuralım.
Yokmudur izmir'de dükkanından garantili satış yapan birisi bu gittigidiyor yada sahibinden'e en son gözle bakıyorum fazla vakitte yok açıkçası elimdeki telefon can çekişiyor.
Yokmudur izmir'de dükkanından garantili satış yapan birisi bu gittigidiyor yada sahibinden'e en son gözle bakıyorum fazla vakitte yok açıkçası elimdeki telefon can çekişiyor.
sıkıntı para değil zaten sıkıntı Vatan'ada gitsen orayada burayada gitsen kurumsal kredi kartın yoksa taksit yapmıyorlar.
Kredi kartının amacı ürünü taksitle almak ve büyük firmalar önceleri kuponlarla geçiştirdiler işi ama şimdi yapamıyorlar.Yapan tek tük firmalar var ondan dolayı diyorum Sıfır ve İzmir'den bu işi yapan insanlar varsa iyi olucak yoksa tek çekim 1800 yada 2200 lira gold bilg.'da