Haber Sony Xperia Z'ye Lollipop Güncellemesi Çok Yakında Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z'ye Lollipop Güncellemesi Çok Yakında Geliyor
Sony Xperia, Z cihazının yakında Lollipop güncellemesini alacağını paylaştı.

Z3 ve Z2 serisinin Lollipop güncellemesi ardından sıra Z'ye de geldi. Z'nin kısa süre içerisinde güncellemeyi alacağı düşünülüyor. Ayrıca Lollipop güncellemesini T2 Ultra, C3 gibi cihazlarda alacak.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Artık Beklemekten Bıktım Nisan Oldu Daha Yayınlanmadı Asus'a Bile Artık Hak Verip Gülmüyorum Gelecekte Gelecek Demekten Bıktım Kaç Ay Oldu Daha Doğru Dürüst Global Olarak Yayınlanmadı
:sahan2:

Invoke

Invoke

Üye
Eskidi be. :D
Her ne kadar M7 ile aynı zamanın cihazları normal zaten vermesi falan desek de iyi bir şey XZ'ye de vermesi. Z serisi diyince de bir sürü cihaz var. Z/Z1/Z2 diye gitmiyor sadece ZR/ZL/ZU...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun. Z serisi dışı almayacak denmişti ama alması iyi birşey tabiki.

Invoke

Invoke

Üye
@Penci Hoca :D

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca

berkmeric18

Üye
Sony'nin getirdigi lollipop surumunde bukadar problem ve eksiklik varken hala duzeltmemeleri cok ilginc.Z3 kullaniyorum lollipop surumuyle zil sesleri kisildi.Sarki aciyorum gumbur gumbur ses var ama birisi telefonla aradiginda kisik zil sesi caliyor.Uygulamalari bir kerede kapatma yok tek tek kapatiliyo.Sony bu guncelleme icin sadece acele etti sarji birazdaha uzungitmeye basladi sanki.Baskada bir yenilik yok.

Invoke

Invoke

Üye
Hepsini bir kere de kapatma olayı stockda da yok. Sony stocka bayağı yakın kalmış ve bence de çok güzel olmuş. Şunu da belirteyim Google'ın yayınladığı lollipop da bile az çok sorunlar var.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bize( Xperia Z'ye ) sıra Mayıs'tan önce gelmez diyordum ama bu ay içerisinde gelirse çok iyi olur

Üst Alt