Jelly Beanci
Üye
ben anlarım çoğu kişi de anlar fakat önemli olan Değer mi?4K gereksiz fazla şarj tüketimi ve insanın gözlerinin o ekranda algılamayacağı bir çözünürlük. Onu da geçtim Note 3 N9005 4K video çekiyorum bilgisayar oynatmak için yemiyor. O çözünürlükte video çektin nerede sağlıklı oynayacaksın. 5 DK video 2 GB yakın yer tutuyor hafıza mu yeter.
Belki kamera yüzünden olabilir. Yinede Z3C şu ana kadar en iyi Compact tasarım olarak.z5 compact pil 2700 mah olmuş ama telefon kalınlaşmış 8.9 mm olmuş z3 compact 2600 mah 8.6 mm idi.bence bu iyi olmamış.pili 2500 veya 2600 yapıp telefonu daha ince yapabilirlerdi.
S810 4K için yetiyor. Dediğim gibi diğer siteler çoktan incelemiş cihazları gidip bakabilirsiniz sitelere.4k yaptın hadi onu neden gidip 810 ile çıkarırsın?Z5'i çıkarıp 820'yi bekleyebilirdi Premium için.
Isı sorunlarını geçtim 810'un yetip yetmeyeceği bile tartışılabilir 4k için.
Sanırım '820'yi beklersek Lg ya da Samsung 4k çıkarabilir' diye düsündüler aynı şeyi onlar yaparsa aynını derim 810 başlı başına bir planlama hatasu 4k ile olunca zaten başka bir şey söylemeye gerek yok.
İyi satış yapacağını sanmıyorum.Compact iyi olmuş onu da anlamsızca kalınlaştırmış.Ne yaptığından bir habersin Sony.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?