Haber Sony, Xperia Z4'ü Japonya'da Tanıttı! (Sadece Japonya İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım olarak resmen Z2 ile Z3'ü harmanlamışlar. En azından aşağıdaki görsele benzer bir tasarım beklerdim tabi güç düğmesi klasik Xperia stili olarak değiştirilmiş şekilde.

Neyse artık Xperia Z4 de çok güçlü ve tabi gene tasarım olarak güzel bir telefon ama bir Z2 kullanıcısı olarak zerre özenmedim. Kim ne derse desin devrimi Samsung'u yaptı bu sene ki en çok onun ihtiyacı vardı bu değişime. HTC-Sony bu sene kendilerini tekrarlayan modeller çıkardılar.
Bunlar Sony'nin kendi tasarımları sanırım, XperiaBlog'ta paylaştılar hepsini
Samsung konusunda da katılmıyorum
Birde şimdi dikkat ettim 12800 ISO varmış. Mobil cihazlarda o kadar küçük sensöre 12800 iso değeri koymak gece çekimlerinde daha fazla aydınlatmak yerine daha fazla noise'e neden olacaktır.

Diyafram aralığı kaç acaba onu daha çok merak ettim. Şayet 2 altında değilse S6 bile daha iyi çekecektir aydınlatma gereken ortamlarda.
12800 ISO'yu manuel modda siz seçemiyorsunuz, süper otomatik modda çekerseniz kendisi seçer ve çeker ortama göre
Gerekli diğer bilgiler konudaki yazıda ve basın tanıtım görsellerinde mevcut

PriZm

PriZm

Üye
Tamam otomatik modda çekince bile o değere ulaşırsa aşırı derecede bir noise olur, gereksiz şekilde abartmışlar.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Fotoğrafta zaten karanlık bir ortam yok. Belli bir miktar ISO artırılırsa daha iyi çeker. 12800 ISO değeri gerektirecek bir ortam yoktur herhalde. Pozlama değeri fuzuli kullanılırsa sonuçlar çok vahim olacaktır.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z3'te de yapılmış bir şey. İstemiyorsanız almazsınız veya manuel modda kullanırsınız.
Sony Mobile Japonya sayfasından İngilizce'ye çeviri
"This product is a product aimed at completing the form of Xperia Z series."

Global Z4 veya Z5 daha iyi olacaktır, ben öyle umuyorum

MaxipmaN

Üye
Şuana kadar çıkan hiçbir Sony cihazı bariz bir şekilde Z2'den üstün değil. Bence Z4'te farklılık olmalıydı. Sadece işlemci ve GPU modifiyeleri yapılmış. Nokia'nın eski stratejileri gibi.
nokta atışı yapmışın, formundasın bu aralar

• Beğen
Tepkiler: sebo7 ve Furkan Emekli
Invoke

Invoke

Üye
Hiçbir şekli yok. Aslında bence M9/S6/Z4 hiçbirinin hiçbir şekli yok ve fiyatlarının da maşallahı var. G4'ün de farklı olacağını hiç sanmıyorum. Hele sızıntılardaki gibi gelirse dış görünüş açısından benim için bunlar arasında en kötüsü o olacak.

Telefon almak için en iyi zaman S800 zamanıydı diye düşünüyorum, sonrasında üstüne pek bir şey koyamadılar. Sadece fiyat yükseliyor. Bence şuan telefon alacak biri de G2/N5/Z2 veya benzeri iyi ve ucuz modellere yönelmeliler.

Bu arada bakır ve aqua green çok hoşuma gitti. 2K ekran koymaması da iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The Pancar

The Pancar

Üye
Hiçbir şekli yok. Aslında bence M9/S6/Z4 hiçbirinin hiçbir şekli yok ve fiyatlarının da maşallahı var. G4'ün de farklı olacağını hiç sanmıyorum. Hele sızıntılardaki gibi gelirse dış görünüş açısından benim için bunlar arasında en kötüsü o olacak.

Telefon almak için en iyi zaman S800 zamanıydı diye düşünüyorum, sonrasında üstüne pek bir şey koyamadılar. Sadece fiyat yükseliyor. Bence şuan telefon alacak biri de G2/N5/Z2 veya benzeri iyi ve ucuz modellere yönelmeliler.

Bu arada bakır ve aqua green çok hoşuma gitti. 2K ekran koymaması da iyi olmuş.
Ne ara ucuz modeller oldu yahu :D

andezitt

andezitt

Üye
Haziran gibi telefon alacağım. Z3 Compact olucak büyük ihtimalle zaten pek farkıda yok. İyi oldu bu İyi

sebo7

sebo7

Üye
g3 1200 tl civarı var nette suan gayet ucuz :):D:D:D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
son çıkan haberlere göre telefon yanlızca japonyada değil dünya genelindede satışa sunulması bekleniliyor

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Verizon da satabilir bakıcaz artık

Luck Star

Luck Star

Üye
Donanımı es geçin tasarımda Z3 ten farkı var mı ?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yanlar metal

Luck Star

Luck Star

Üye
Z3 ün de metal değil mi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Alüminyumdu herhalde

Luck Star

Luck Star

Üye
Bence iyi olmuş çünkü z3 un tasarımı ve materyali çok iyiydi ancak farklılık olmaması genel anlamda kötü bir hava yaratıyor. Yeni model çıkar görünüş olarak 1 e 1 aynı olsun hiç hoş değil...

Üst Alt