0MG90
Üye
Evet hoşuma gittiği için Z2 aldım zaten. Kopya derken S6'nın arkasına cam koymakla tasarım harikalığı yapılmıyor bana göre.Bunu bana yazdın sanırım, evet bekliyorum 5 tane z serisi telefonda birbirinin kopyası sizin hoşunuza gidiyorsa birbirinin kopyası telefonları kullanmak bilemem
Nexus 6 gayet iyi bir cihazdı ekran 5.5 olsaydı tutardı kesinlikle.Nexus zor alır başa geçer, nexus alan adamlar belli. 6'yı bayağı şişirdiler gerek özellikler gerek fiyat olarak ama 5 kadar sevilmedi. Bakalım yenisi nasıl olacak ama ne yaparlarsa yapsınlar yeni Nexus'un Z4'e rakip olması mümkün değil gibi.
Z4 tabletteki gibi arka taraf cam değil ve köşelerde nylon yerine metal var gibi.
Note almadan önce kalemin tuşunun ne işe yaramadığını bile bilmeyenler şimdi benim kadar iyi note'u kullanıyorTamam Note işin içinde olmamalı bence, çünkü o telefonu alan kişi adı üstünde kalem ile oldukça sık kullanılanlara yönelik olduğunu düşünüyorum.
Pahalı mı? Evet pahalı ama parasını hakediyor şahsi görüşüm
Kalemin bozulursa ne yapacağını görmek isterimNote almadan önce kalemin tuşunun ne işe yaramadığını bile bilmeyenler şimdi benim kadar iyi note'u kullanıyoryani note'un kes yapıştır özelliğinide kullanan var ayırmak isterim ama rakip yok sıkıntı.
Şuana kadar öyle bir insan çıkmadı.Kalemin bozulursa ne yapacağını görmek isterim
AC'deki grafik daha iyi diye biliyorum.Ne Z3 , ne Z4 bariz bir şekilde Z2'den üstün değiller. Z3'teki işlemci Msm 8974AC Z2'deki Msm 8974AB'nin overclocklanmış hâli. Z4'te ise görev başına daha fazla çekirdek düşüyor. Onun dışında ciddi bir gelişme olduğunu düşünmüyorum. Ram desen hepsinin aynı. ( DDR 3 olsa gerek ) Z2 , Z3 , Z4. Batarya desen kâğıt üzerinde yine aynı. Bence biraz farklı politika işlemeleri lazım.
Note 2 kullanırken kalemi kolanın içine düşürmüştüm biraz kuruttuktan sonra tekrar çalışmaya devam etmişti.Kalemin bozulursa ne yapacağını görmek isterim
İki işlemcide de Adreno 330 var. Ayrıca Z2'de 3200 mAh batarya varken , Z3'te 3100 mAh batarya var.AC'deki grafik daha iyi diye biliyorum.
3400mAh'ta es geçilecek bir şey değil bence.
Mhz farkını diyorum.İki işlemcide de Adreno 330 var. Ayrıca Z2'de 3200 mAh batarya varken , Z3'te 3100 mAh batarya var.
Bariz bir fark yok. O da biraz overclocklanmış şekli. Salt batarya gücü olarak Z2 önde ama yazılımla Z3 öne geçiyor. Gerçi 3G'de yine Z2 önde.Mhz farkını diyorum.
Z3'ün bataryası Z2'ye göre uzun gidiyor ama. Yazılım farkı var.
Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat beğenmiş olman z serisi telefonların birbirinin kopyası olduğunu değiştirmiyorEvet hoşuma gittiği için Z2 aldım zaten. Kopya derken S6'nın arkasına cam koymakla tasarım harikalığı yapılmıyor bana göre.
Sony'nin tasarımları zaten güzel. Adamlar niye böyle bir risk alsınlar ?Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat beğenmiş olman z serisi telefonların birbirinin kopyası olduğunu değiştirmiyorEn azından biraz yenilik var s6'da cam kapak,metal kasa+ edge modeli gibi eski serilere göre, z serisi telefonlarda ne var donanım farkından başka ?
Z3+ gibi birseye benziyor.
Masadakini bir an tercih sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?