Eli kulandadırO değil de ne oldu Z2 işi ya![]()

Diğerlerine kapak olsun. Sony 5.0'ı geç verdi diye laf atıyorlardı ilk 5.1'i biz alıcaz inşallah.

Nexus hariç onu demeye gerek yokYanlış mesaj. Tarihe dikkat etmeden alıntılamışım.
asgerdfhgfasdx, biraz sakin.
İlk mi dedin? [emoji14]ro:
Firmalar ve kullanıcılarıDiğerlerine kapak olsun. Sony 5.0'ı geç verdi diye laf atıyorlardı ilk 5.1'i biz alıcaz inşallah.

Ee?Firmalar ve kullanıcıları![]()
Senn paylaşım vardı

OxygenOS :dPanik yokbiz beta 4 teyiz android 5.1.1 beta 4
![]()
Antutuya güveniyor musun hala?beta da aldıgımız sonuc

Güven olayı rom daki oynamalar, rom ne kadar bulanıksa okadar kötü sonuc veriyorAntutuya güveniyor musun hala?![]()
Meizunun hilesini biliyorsundur zatenGüven olayı rom daki oynamalar, rom ne kadar bulanıksa okadar kötü sonuc veriyor
rom iyi ise cok iyi sonuc veriyor
Sonucta testler herzaman hileli olur![]()

Yok ben kötü sonuc aldım diye şikayet ettim aslındaMeizunun hilesini biliyorsundur zaten![]()

Her yorumumda böyle diyeceksen de çokta umrumda. Fanlık yaptığımı düşünen Z2 kullanıcı kulübüne bakar. Boş yorum atmak kolay böyle.Senn paylaşım vardı![]()
Meizu antutu testj bittiği anda baglantıyı kesiyor.sonuçları arttiriyor antutuya sonuç göndermiyor bağlantı kesme sebebi.Yok ben kötü sonuc aldım diye şikayet ettim aslında
Meizu daki yüksek sonuc rom daki temizlik olmasınserbest calışan yapı rahat görünüm saglamazmı
![]()
Meizu degilde genel olarak konuşalımMeizu antutu testj bittiği anda baglantıyı kesiyor.sonuçları arttiriyor antutuya sonuç göndermiyor bağlantı kesme sebebi.