Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkcası Z2'nin şuanki bildirim panelini ve quick toggesın olduğu kısmı ben beğenmiyordum.
PriZm
Üye
Bir aralar Sony Samsung'a oranla geç güncelleme verecek denildiğinde birkaç kişi touchwiz'e oranla bir sürü yenilik gelecek savunmasını öne sürmüştü. Onları göremediğim gibi o kadar yenilikte göremiyorum açıkçası.
zencibitc
Üye
Kişiden kişiye değişir tabiiki amabence saf tutulması daha güzel bence .
0MG90
Üye
Konu Sahibi
Ben beğeniyorum bir süre daha 4.4.4'de kalıcam. Güncellemenin geç gelmeside bana göre önemli değil Sony şimdiye kadar herkesten önce güncelleme vermiş bi firma, geç verdiğinde milletin diline dolanması normal.
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
geç olsun olabildiğince problemsiz olsun. alıpta şikayet edenleride gördüm. acelesi yok zaten. şu an kullandığım z3 ün z1 e uyarlanmış halinden oldukça memnunum. sade olması daha iyi. aosp denediniz mi hiç? ben z1 de sık sık aosp denedim. jet gibi hızlı çalışıyor. ve z1 için olan aosp 5.0.2 artık fm radyo da destekliyor. launcheri fazla süslememesi iyi olmuş. isteyen farklı launcher yükleyebilir. google play launcher dolu zaten.
personable
Üye
Lolipop Arayüz ile Kitkat ara yüz karşılaştırması yapılmış işte görseller
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0MG90
Üye
Konu Sahibi
En üzüldüğüm şeylerden biri tornavidalı ayarlar simgesinin değişmesi