Haber Sony Xperia Z3'te Android Lollipop Gözüktü

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z3'te Android Lollipop Gözüktü
Bugün MWC'de M4 Aqua ve Z4 Tablet'in tanıtılmasının ardından Z3'te çalışan Lollipop'ta görüntülendi. Cihazda Android 5.0.2 yüklü olduğu görülüyor ve Walkman yerine Music adlı uygulama geldiği görülüyor. Sanal tuşlar ve bildirim menüsü Lollipop'a göre yeniden düzenlenmiş. Z serisine yakında Lollipop'un geleceği söyleniyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: personable, BlackhoviX ve Invoke

Invoke

Invoke

Üye
Bildirim çubuğunu beğendim. Walkman ismi iyiydi bence. :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, BlackhoviX ve key43
erko merko

erko merko

Üye
Bildirim çubuğunu neden samsung gibi yapmıyorlar çok kullanışlı bence

• Beğen
Tepkiler: BlackhoviX
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İkonlar güzel olmuş. Panelde şuan ki gördüklerimin en güzeli.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yoo birşey olduğu yok :D

• Beğen
Tepkiler: key43 ve MaxipmaN
byAndroid

byAndroid

Üye
Yok yani yeni toucwiz kasmiyor bence gayet akıcı

• Beğen

BlackhoviX

Üye
Gayet iyi gözüküyor Z3üm servisten gelmeden gelmese iyi olur güncelleme :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Buğra

Buğra

Admin
Güzel görünüyor :)

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ben bildirim barını sevmedim, Aosp gibi olmuş insan onu biraz özelleştirir. İkonlarda iyice sadeleşmiş, umarım bataryada uzun gider.

BlackhoviX

Üye
Sony fazla bir ekleme yapmıyor zaten ama stabilite ve şarj fevkalade derecede iyi olacaktır zira 4.4.4'de öyle zaten.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım bi gelsinde:) flashtoola atıcam sanırım cihazı iyice sıfırlamam lazım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sıfırlamak en doğrusu custom Rom'lara kadar beklerim ben :cool

BlackhoviX

Üye
Bu arada yeri değil biliyorum ancak sorayım dedim Z3'cüler görür belki ; Distribütör garantili Sony Xperia Z3 telefonumu kasa açıklığı ve içinden değişik ses gelmesi sebebiyle servise tam kutu verdim sizce cihaz değişimi yaparlar mi?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sıfırlamak en doğrusu custom Rom'lara kadar beklerim ben :cool
Son testlerde Z1 geçmiyordu abi bakalım hepsine birden verecekler mi güncellemeyi
Bu arada yeri değil biliyorum ancak sorayım dedim Z3'cüler görür belki ; Distribütör garantili Sony Xperia Z3 telefonumu kasa açıklığı ve içinden değişik ses gelmesi sebebiyle servise tam kutu verdim sizce cihaz değişimi yaparlar mi?
Evet kasa açıklığı varsa değişim yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

BlackhoviX

Üye
Son testlerde Z1 geçmiyordu abi bakalım hepsine birden verecekler mi güncellemeyi

Kesin yapıyorlar değil mi kardeşim 21 iş günü verdiler maksimum bende tedirgin oldum cihaza müdahale yapmalarını istemiyorum yenisini versinler kendi ayıları sonuçta,teşekkürler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Yahu ne güzel Dünya'da ilk bizalmıştık kitkatı şimdi sürüdürdü resmen Ben mi ? yanlış hatırlıyorum. :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kesin yapıyorlar değil mi kardeşim 21 iş günü verdiler maksimum bende tedirgin oldum cihaza müdahale yapmalarını istemiyorum yenisini versinler kendi ayıları sonuçta,teşekkürler.
Evet kesin değişim yapıyorlar
Yahu ne güzel Dünya'da ilk bizalmıştık kitkatı şimdi sürüdürdü resmen Ben mi ? yanlış hatırlıyorum. :hmmm
Bende öyle hatırlıyorum abi hatta ilk Z1 Compact'a gelmişti sanırım

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt