phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Siz bunlar la uğraşıp duruyorsunuz tabikide uğraşın ama 2015 te çıkan Xperia C4 Modelleri halen Güncelleme bekliyor haksızmıyız[emoji54]Xperia Z2/Z3nkullanan değerli üyelerimiz, sizlere artık güncelleme yok diye Üzüldüğünüzün, kızdığınızın ve hatta sinirlendiğinizi biliyoruz.
Sony Android 7.0 Nougat güncellemesini vereceği cihazları açıkladıktan sonra Geliştiricilerle sony arasında hummalı bir diyalog geçti. Ve yetkililer son Android 7.0 Nougat sürümüne temel olarak Sony Xperia Z2 ve Z3 kullanıcılarına özel bir yazılım geliştirme çalışmasına başladı. XDA yazılım geliştiriceleri Sony Mobile a destek olacağını ve ellerinden gelen tüm yardımı yapacağını duyurdu.
Aldığımız bilgilere göre sadece Xperia Z2/Z3 değil diğer Qualcomm destekli cihazlara ( ZL, ZR hatta Z, Z1, Zc) bile son güncelleme gelebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Onlar birazdaha beklerSiz bunlar la uğraşıp duruyorsunuz tabikide uğraşın ama 2015 te çıkan Xperia C4 Modelleri halen Güncelleme bekliyor haksızmıyız[emoji54]
#Xperia | the C4
Ne demek istedin anlamadım, çok beklersiniz mi demek İstedin?Onlar birazdaha bekler
Diğer Xperia'lara göre geç gelir demek istedi.Ne demek istedin anlamadım, çok beklersiniz mi demek İstedin?
#Xperia | the C4
[emoji53][emoji57][emoji53][emoji53]Diğer Xperia'lara göre geç gelir demek istedi.
Biraz daha gec gelir onlara M4 gibiNe demek istedin anlamadım, çok beklersiniz mi demek İstedin?
#Xperia | the C4
Bu site uzun zamandır takıp edıyorum faceden genelde dogru haber cıkıyorSallama habermiş gibi geldi ama inş doğrudur
Öyle bir şey olmaz. Sallamış resmen.Bu site uzun zamandır takıp edıyorum faceden genelde dogru haber cıkıyor
hocam site uzun zamandır dediğin 1 ay önce açılmıştı sanırım siteBu site uzun zamandır takıp edıyorum faceden genelde dogru haber cıkıyor
Site yeni olabilir ama uzun suredir facede uzun suredir varhocam site uzun zamandır dediğin 1 ay önce açılmıştı sanırım site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?