Sony Xperia Z2 Twrp Kurulumu Ve Root Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ishamura06

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z2 Twrp Kurulumu Ve Root Hakkında
Z2 kullanıcısıyım ve bildiğiniz gibi eski bir telefon, Android 6.0.1 den üstünü almıyor. Bazı bazı programlar artık düzgün çalışmıyor, bazıları ise hiç çalışmıyor düşük android sürümü olduğu için. Birde anlamadığım şekilde telefon internete bağlanınca yaklaşık 1dk donuyor. Normal çalışmasında sıkıntı yok. Tüm bunlar sebebiyle Rom yükleyip modlamak istiyorum, birkaç defa denememe rağmen başarılı olamadım. Bu konuda 2 sorum var, yardımcı olursanız çok makbüle geçer.

1. Araştırmam sonucunda android 9-10-11 modlayarak yükleyenlere rastladım. Lakin ben denediğimde yapamadım. Hiçbir telefoncuda uğraşmak istemedi, direk yol verdi sanki. Şimdi buna modlasam, rootlamam mı gerekecek? Rootlu telefon, bankacılık işlemlerinde bana sıkıntı çıkarır mı? Cep bankacılığı kullanıyorum.

2.Telefonum Sony Xperia Z2 D6502, bu işlemler için gerekli programlar ve talimatların olduğu bir kaynak veya video vs var mı? Denediğimde temel sıkıntı TWRP çalışmıyordu. Yani telefonu kapatıyorum, ses kısma ve powera basılı tutuyorum tepki vermiyor. Twrp kurulumu için flashtoola bağladığımda aynı işlemi yaptığımda program telefonu algılamıyor.
Bu işten anlayan yardımcı olabilir mi az uğraşmadık ya bu merete. :)
 


Onur7934

Üye
cep bankacılığı kullanıyorsan rootlama m
 

Onur7934

Üye
resmi sürüm olmadığı için olmaz
 


Üst Alt