Öneri sony xperia z2 koruyucu cam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z2 koruyucu cam yardım
Arkadaşlar öncelıkle slm herkese 2 gun once bıtane z2 telefon aldım 1600 tl cam çizilmesin diye 1 adet jilatin çıktı ön cama uyguladım ama pek koruyucu gelmedı bana sizlerden rıcam çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı hangi tür kılıf önerebilirsiniz cüzdan tarzı olanlar hariç bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Temperli cam al çok pahalı değil kirilmaz ve cizilmez paşa paşa kullanırsın

• Beğen
Tepkiler: covar
covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
kardesim cvb ın için çok tşk ederim bu bahsettiyin ön ve arkamı lınk yollayabilirmisin?

mabdussamed

mabdussamed

Üye
buff ekran koruyucu tavsiye ederim.nette inceleme videosu var , bakarsın

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama tavsiye ederim ;Dafoni ön +arka premium temper glass ;

0MG90

0MG90

Üye
Nillkin Temperli Cam öneririm

man20

man20

Üye
Kısacası temperli cam olanları araştır :)
Fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama tavsiye ederim ;Dafoni ön +arka premium temper glass ;

bnde alıcam bi tane. Bunu beğendim. Bazı arkadaşlar bişi diyodu kalınlığın 8-9H'mıydı neydi ondan olmasına dikkat edin filan diyodu dokunmatik için. Önerdikleri rakam neydi onun 9H'mıydı? @0MG90

0MG90

0MG90

Üye
Kısacası temperli cam olanları araştır :)
bnde alıcam bi tane. Bunu beğendim. Bazı arkadaşlar bişi diyodu kalınlığın 8-9H'mıydı neydi ondan olmasına dikkat edin filan diyodu dokunmatik için. Önerdikleri rakam neydi onun 9H'mıydı? @0MG90
Evet 9H. Ben eBay'dan Nillkin sipariş verdim bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: man20
covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgilerinize ayrı ayrı tşk ediyorum fakat ben şu an netten kapıda ödeme yapmak istiyorum furkan arkadaşımızın bahsettiyi tamperli ekran koruyucu ön ve arka nereden temin edebilirim netten kapıda ödeme olarak yalnız fiyatı baya pahalı benim verecem 25 30 tl ye buna benzer bişey

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar bilgilerinize ayrı ayrı tşk ediyorum fakat ben şu an netten kapıda ödeme yapmak istiyorum furkan arkadaşımızın bahsettiyi tamperli ekran koruyucu ön ve arka nereden temin edebilirim netten kapıda ödeme olarak yalnız fiyatı baya pahalı benim verecem 25 30 tl ye buna benzer bişey
Netten kapıda ödemeli bulamazsın 20-30 liraya. Mobilcadde de var ama pahalı orası. Telefoncuları gezin bence.

• Beğen
Tepkiler: covar
covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Ama netten bulmam gerek şehir merkezine inmem zor

0MG90

0MG90

Üye
Havale/EFT ile alın?

• Beğen