Sony Xperia Z1s, Abisinin Yanında Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1s, Abisinin Yanında Göründü
Sony’nin amiral gemisinin mini versiyonu bu ay gün yüzüne çıkabilir

Akıllı telefon pazarının dev ismi Sony, bu sene içerisinde bir çok model ile karşımıza gelse de özellikle amiral gemisi modelleri ile dikkat çekti. Sene başında CES’de Xperia Z’yi sunan Japonya kökenli firma, geçtiğimi Eylül ayında IFA’da bu sefer Xperia Z1 ile karşımıza çıkmıştı.

Sony bir çok firma gibi amiral gemisi modellerinin hem büyük hem de mini versiyonlarını sunuyor. Xperia Z1′in de mini versiyonunu Xperia Z1f olarak ana vatanı Japonya’da, ülkenin büyük cep telefonu operatörlerinden NTT DoCoMo üzerinden duyurmuştu.

Bu yeni modelin uluslararası versiyonu merakla beklenirken, Sony Xperia Z1s adı ile yeni bir model ortaya çıktı. Yeni model henüz resmi olarak duyurulmasa da gelen bilgiler Xperia Z1′in mini modelinin uluslararası versiyonu olacağı yönünde.

Sony Xperia Z1s, Xperia Z1f ile benzer teknik özelliklerle gelecek. Bu teknik özelliklere bakacak olursak eğer; 4.3″ 1280×720 piksel dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 20.7MP arka kamera, 2MP ön kamera gibi özelliklere sahip olacak.

Sony Xperia Z1s’in Kasım ayı bitmeden gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Sony Xperia Z1S, abisinin yanında göründü

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Ne gerek var bu kadar çerçeveye :(

KayraBey

KayraBey

Üye
İğrenç...

Invoke

Invoke

Üye
Ne gerek var bu kadar çerçeveye :(

Sonra kırılıp dağılıyor, 700lira ekran parası istiyorlar. Evet G2 daha şık duruyor ama bunun daha sağlam olduğunu da kimse inkar edemez. Tabi ki yine de kısmet birazda... Bu da kırabilir, bundan da 700lira para isteyebilirler =P

0MG90

0MG90

Üye
Ekran parlaklığı çok az gibi duruyor

Invoke

Invoke

Üye
Fotoğrafta öyle duruyor sanki aynı da olabilir ama tasarımı böyleyse şimdiden bezdim ben kötü duruyor

Aynı tasarımın ufak hali, ne bekliyordun ki?
Fotoğrafta ekran parlaklığının ne derece olduğunu bilmiyoruz. Parlaklık seviyesi Z1s de 60ken z1de 90dır belki =P

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Açı da etkiler

Invoke

Invoke

Üye
Umarım fiyatı düşük olur da alabilirim 8-|

Ben ucuz olacağını sanmıyorum, öyle bir fiyatta olacak ki bunu alacağıma g2 alırım diyebileceğiz. Z1'in fiyatının düşeceğini de düşünmüyorum. Z2 çıkmadan zor düşer. Şuan Z'yi kaç liraya bulabiliyoruz sıfırını? O bile çok düşmedi...

0MG90

0MG90

Üye
Ben ucuz olacağını sanmıyorum, öyle bir fiyatta olacak ki bunu alacağıma g2 alırım diyebileceğiz. Z1'in fiyatının düşeceğini de düşünmüyorum. Z2 çıkmadan zor düşer. Şuan Z'yi kaç liraya bulabiliyoruz sıfırını? O bile çok düşmedi...
Neyse çıksın da bi :D

Üst Alt