Sony Xperia Z1 piyasayı alt üst edecek diyenler

Sponsorlu Bağlantılar

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 piyasayı alt üst edecek diyenler
Evet Arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi şu sıralar z1 den ötesi yok gibi bence sizin görüşleriniz nelerdir ?

MaxipmaN

Üye
note3 kontrol altına alır onu :D

ANIL

ANIL

Admin
Donanım konusunda rakiplerinden farkı yok. Tasarımını beğendiğimi söyleyemem. Kamera konusunda farklı olacak gibi görünüyor. Büyük ekran sevenler için Note 3 rakipsiz olacak. 5 inç ideal diyenler için benim gözümde en iyi tasarıma LG G2 sonra Galaxy S4 sahip.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve hsynkckygcı@

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Kamerası iyi olabilir, ama YINE DE KAMERADA EN IYISI NOKIA

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Bence Tasarım olsun kamera olsun,donanım özellikleri ve kullanılabilirik olsun rakiplerinden daha iyi olacağını düşünüyorum artı olarak Sony kalitesi var bir de

Invoke

Invoke

Üye
Aynı donanımı kullanacak yeni çıkacak cihazlar, one maxx, z1, zultra, note3ünde snapdragonlu versiyonu var ve lg g2. Gerisi de artık yaptıkları ayarlarla optimizasyonla ekranıyla filan uyumuyla benchmarklarda bir iki fark eder, çok fark olmaz yani performans olarak bu cihazlar arasında.
Kamerasıyla öne geçecek gibi, htc one maxx yine hoparlörle coşturur, G2nin tasarımını ben de honamiden daha çok beğendim, honaminin ses kalitesi iyi olacak gibi ama bakalım.
Yani kişinin tercihlerine göre bu gibi seçenekler var, piyasayı alt üst etmez ama. Sonyi epey bir yere taşır, Z ile de güzel bir adım atmıştı, her ne kadar eleştirsek de geçen yıllara göre epey bir gelişme vardı. Şimdi bu yılki asıl olayını gerçekleştiriyor. :)

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Birde tek farkı triluminos ekran olması

Invoke

Invoke

Üye
Birde tek farkı triluminos ekran olması

Triluminosda epey iyi gibi duruyor şuan için göreceğiz, bakalım :) Ben bu cihazı uzun süre bekledim aslında ama sanırım biraz erteleyeceğim, telefon alma işini. :D

fk555897

fk555897

Üye
Bence Honami çok iyi bir telefon olacak. Yine de Samsung'un adının duyulmasından dolayı Samsung daha çok satacaktır.

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
comando_legend

comando_legend

Üye
Sony nin adı da var kaliteside :D

tapatalk

tapatalk

Üye
samsung cihazların performansıyla xperia cihazlar çok farklı.Kendi arayüzünü optimize etmekte en iyi firma şuan samsung

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
samsung cihazların performansıyla xperia cihazlar çok farklı.Kendi arayüzünü optimize etmekte en iyi firma şuan samsung

Sana katılmıyorum eğer birazda olsa Xperia cihazları hakında bilgin varsa böyle demezdin. Zaten sony Honami ile yeni arayuz değişikliğine gitti. Honami yeni Xperia arayuzu ile geliyor. Yani menü geçişleri flan değişiyor. Bide Xperia arayuzu çok iyidir öyle samsung arayuzu gibi çok fazla ram harcamaz. Abim de s4 var ordan biliyorum :)

fk555897

fk555897

Üye

Xperia'ların arayüzü orjinal Android'e en çok benzeyen Android'dir. Kullanımı çok kolaydır. Samsung'un arayüzü ise özellik bolluğu olan ve en kasıntı arayüzdür.

Kerim.

Kerim.

Üye
Xperia'ların arayüzü orjinal Android'e en çok benzeyen Android'dir. Kullanımı çok kolaydır. Samsung'un arayüzü ise özellik bolluğu olan ve en kasıntı arayüzdür.

En kasinti?galaxy w de touchwiz nature ux v1-v2 ikisinide kurudm gayet rahat calisiyordu.

fk555897

fk555897

Üye

En kasinti?galaxy w de touchwiz nature ux v1-v2 ikisinide kurudm gayet rahat calisiyordu.

Burada telefona kurduğumuz rom'lardan bahsetmiyoruz. Samsung'un orjinal yazılımlarından bahsediyoruz. Rom'lar genellikle fazla kasmadan çalışır. S4 ile Xperia Z'yi eline al. Anlarsın hangi arayüzün hızlı ve kolay olduğunu.

ANIL

ANIL

Admin
Touchwiz'in son hali gayet akıcı çalışıyor tek sorun rehberin cok az gec açılması. Konuya uygun bir sekilde devam edelim.

tapatalk

tapatalk

Üye
xperialar hiç akıcı değil. sorun androide benzemesi değil. sorun sistemin üstüne kendi özel sistemlerini eklemeleri. Ne ram ne işlemci dayanıyo bu yüzden. Ama bu olayı en az zararla samsung yapıyo bu da gerçek

Üst Alt