@@DiAbLo@@
Üye
-
Konu Sahibi
-
O zaman Z1 al. En azından amiral gemisi. Bir de Z1 Compact'ın kasasında sorunlar olduğunu söylüyorlar.Ben de almışken Z2 almayı isterdim fakat vermeyince mabud neylesin mahmut
bu durumda sonyden kaçman lazım gibime geldi ama z1c üzmez bencePeki tft ekranın piksel yoğunluğu ve çözünürlüğü ips ekrana göre daha iyi sayılmıyor mu? ips ekranın araştırmalarıma göre 178 dereceden bile rahat görüldüğü iddiaları var bana rahat görüntü değil yazılarda daha net ve renklerde daha canlı bir görüntü lazım
Ben z1 compact alirdim ips ekran faekini hissettircektir tft ye cok sogugum renkler berbat cunku
Tft ekranda renkler sonuktur ben oyle biliyorum bak ben samsung kullaniyorum super amoled ekran var gunes altinda son parlaklikta discoveryden ekrandan daha iyi goruntu veriyor diyebilirim ekran 4 inc 480#800 dü galiba cozunurluk yani tft bunlardan daha berbat dusuk model cihaarda tft gorulur hep ve renkler cok cansizdir ama z1 hic gormedim kullanmadim nasil goruntu veriyor bilmiyorum yalniz ips ekranin daha iyi oldugu asikar birde z1 compactin performansi daha iyi olur cozunurluk dusuk oldugundan hem z1c hepsinden once aldi guncellmeleri bi nevi cihaz iphone severler icin diger secenek cunku amiral femi ozellikleri ve kompakt ayni zamanda su gecirmiyo
Kardeşim detaylıca anlatır mısın? Kusura bakma kafam oldukça karışık.
Şimdi z1 1920x1080 çözünürlükte ful hd ve 441 piksel yoğunluğuna sahip tft kullanıyor
Z1 compact da 1280x720 çözünürlükte 342 piksel yoğunluklu ips kullanıyor
Neden çözünürlük ve piksel değil de ips?
GarslııııBen olsam Z1C alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?