zonguldak
UpOneTR Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: simdi ne drop testi geliyor Genişletmek için tıkla ... Kıyamıyorum hacı telefonlara
avast Üye UpOneTR' Alıntı: Kıyamıyorum hacı telefonlara Genişletmek için tıkla ... Simdi ne kullaniyosunda
UpOneTR Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Simdi ne kullaniyosunda Genişletmek için tıkla ... Desire 816g var bunu yere koysam parçalanır gibi bi kasaya sahip çok dandik duruyor
avast' Alıntı: Simdi ne kullaniyosunda Genişletmek için tıkla ... Desire 816g var bunu yere koysam parçalanır gibi bi kasaya sahip çok dandik duruyor
avast Üye UpOneTR' Alıntı: Desire 816g var bunu yere koysam parçalanır gibi bi kasaya sahip çok dandik duruyor Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun bende faturaya ek cihaz alsammi diye dusunuyorum g2 var bendede
UpOneTR' Alıntı: Desire 816g var bunu yere koysam parçalanır gibi bi kasaya sahip çok dandik duruyor Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun bende faturaya ek cihaz alsammi diye dusunuyorum g2 var bendede
UpOneTR Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Hayirli olsun bende faturaya ek cihaz alsammi diye dusunuyorum g2 var bendede Genişletmek için tıkla ... Ne alacan hacı git g2yi takas et değiştir sıfır telefona para mı verilir yaa
avast' Alıntı: Hayirli olsun bende faturaya ek cihaz alsammi diye dusunuyorum g2 var bendede Genişletmek için tıkla ... Ne alacan hacı git g2yi takas et değiştir sıfır telefona para mı verilir yaa
UpOneTR Üye Konu Sahibi Hala tekrar alasım var ama zen 6 kullandım lumia 1320 kullandım şuan d816 bile küçük geliyor
0MG90 Üye UpOneTR' Alıntı: Hala tekrar alasım var ama zen 6 kullandım lumia 1320 kullandım şuan d816 bile küçük geliyor Genişletmek için tıkla ... Banada Z2 küçük gelmeye başladı. Sim kartlı iPad mi alsak napsak?
UpOneTR' Alıntı: Hala tekrar alasım var ama zen 6 kullandım lumia 1320 kullandım şuan d816 bile küçük geliyor Genişletmek için tıkla ... Banada Z2 küçük gelmeye başladı. Sim kartlı iPad mi alsak napsak?
UpOneTR Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Banada Z2 küçük gelmeye başladı. Sim kartlı iPad mi alsak napsak? Genişletmek için tıkla ... Z ultra da olabilir aslında oda fena değil ince ve hafif hem
0MG90' Alıntı: Banada Z2 küçük gelmeye başladı. Sim kartlı iPad mi alsak napsak? Genişletmek için tıkla ... Z ultra da olabilir aslında oda fena değil ince ve hafif hem
0MG90 Üye UpOneTR' Alıntı: Z ultra da olabilir aslında oda fena değil ince ve hafif hem Genişletmek için tıkla ... Air 2 feci ince ama. Mediamarkt'ta kullanırken kırıcam diye korktum. [emoji14]
UpOneTR' Alıntı: Z ultra da olabilir aslında oda fena değil ince ve hafif hem Genişletmek için tıkla ... Air 2 feci ince ama. Mediamarkt'ta kullanırken kırıcam diye korktum. [emoji14]
UpOneTR Üye Konu Sahibi Desire 816g çok dandik bu arada sense arayüzü yok çok sıradan dandik bişey gibi duruyor
UpOneTR Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Air 2 feci ince ama. Mediamarkt'ta kullanırken kırıcam diye korktum. [emoji14] Genişletmek için tıkla ... Air satiyorum müşteriye gösterirken vermeye korkuyorum
0MG90' Alıntı: Air 2 feci ince ama. Mediamarkt'ta kullanırken kırıcam diye korktum. [emoji14] Genişletmek için tıkla ... Air satiyorum müşteriye gösterirken vermeye korkuyorum
0MG90 Üye UpOneTR' Alıntı: Desire 816g çok dandik bu arada sense arayüzü yok çok sıradan dandik bişey gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... Sense 4 çok iyiydi. Desire C hala duruyor bende atmaya kıyamadım.
UpOneTR' Alıntı: Desire 816g çok dandik bu arada sense arayüzü yok çok sıradan dandik bişey gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... Sense 4 çok iyiydi. Desire C hala duruyor bende atmaya kıyamadım.