Sony Xperia Z1 basın görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yarın iki büyük ve önemli akıllı telefon üreticisi etkinlik düzenleyerek, IFA 2013 öncesi Almanya Berlin‘de yeni akıllı telefon modellerini sunacaklar. Bu firmalardan bir tanesi Samsung olurken, Galaxy Note III adında ki akıllısını gün yüzüne çıkartacak. Diğer taraftan bir başka dev Sony de yeni akıllı telefonu Xperi Z1′i resmi olarak duyuracak.

Sony #bestofSony olarak Twitter üzerinden bazı görseller sunmuş, ancak bu görseller yeni akıllı telefon Xperia Z1‘i tam olarak gösterememişti. Şimdi de Xperia Blog üzerinden Sony Xperia Z1‘in basın görselleri ortaya çıktı. Bu yeni cihazın oldukça şık bir tasarımda geldiğini görüyoruz.

Sony Xperia Z1‘in donanım özellikleri ise; 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel dokunmatik ekran, 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB sistem belleği ve arka yüzünde yer alan 20MP kamera olarak belirtilebilir.

4 Eylül itibari ile gün yüzüne çıkacak akıllı telefon, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
20 mpse kameramı neyse haber için :tşk:

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Tasarımı amiral gemi hissi uyandırmadı bende.

Invoke

Invoke

Üye
Çok hoş bence, alt taraftaki büyük boşluk dışında :D

- - - Eklendi - - -

3.resimde kameranın yanında GLens 1/2.3 20.7MP yazıyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ônden ve yandan Xperia Sp ye çok benzettim :) hayırlısı olsun

Invoke

Invoke

Üye
Ônden ve yandan Xperia Sp ye çok benzettim :) hayırlısı olsun

Yandaki tuşlar zaten Zden sonra standart oldu, aslında sp onlara benziyor :D
Tasarım bence süper.

Demin başka bir sitede okuduğum yorumu yazıyorum:
-Gecemi tanıtılır yoksa öğleden sonra filan mı?
+Sabah ezanı biter bitmez tanıtırlar :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony tanıtımı sabah 10'da gerçekleştirecek. Türkiye saati ile 11'de :oke:

Türe

Türe

Üye
Tüh ya 1 saat geç kalicam anlaşılan :(
Abi peki Note 3 tanıtımı kaçta

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Samet.25

Altta çok boşluk bırakıyo güzel durmuyo oda gerisi güzel

Invoke

Invoke

Üye
Altta çok boşluk bırakıyo güzel durmuyo oda gerisi güzel

Bir de telefonun içini bilmiyoruz ki belki sığdıramamıştır, ekranı da uzatsa olmaz, ekranın oranı bozulur bu sefer.

Samet.25

Bir de telefonun içini bilmiyoruz ki belki sığdıramamıştır, ekranı da uzatsa olmaz, ekranın oranı bozulur bu sefer.

baba yapan nasi yapiyo samsung u gormuyon mu s4 de neredeyse cerceve yok .d sony cogu telefonda boyle yapiyo tarz yapmak icin heralde

Invoke

Invoke

Üye

baba yapan nasi yapiyo samsung u gormuyon mu s4 de neredeyse cerceve yok .d sony cogu telefonda boyle yapiyo tarz yapmak icin heralde

Doğru diyorsun onu ben de düşündüm ama; mesela g2den yola çıkalım neredeyse yok çerçeve ve aynı donanıma sahip. Yalnız tamamen aynı değil ki sadece snap800 adreno 330 aynı. Telefon bir tek bunlardan mı oluşuyor? Hayır.
Belki sony eziktir küçültemiyordur :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Belki de adamlar böyle seviyor :D Ki diğerleri hoş duruyordu bence(zultra,z) bu da hoş duruyor da, niyeyse zultraya göre filan daha çok boşluk var gibi geldi.

.caner.

.caner.

Üye
Bırak Note III :D bize 4.3 versinler bu aksam :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel bir telefon. Heyecan ile bekliyorum.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu arada yanlış bir bilgi vermişim onu düzelteyim. Sony etkinliği 16:15-17:00 arası olacak.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bu arada yanlış bir bilgi vermişim onu düzelteyim. Sony etkinliği 16:15-17:00 arası olacak.

Bilgi ucun teşekkürler

Türe

Türe

Üye

Oh be buna da yetisecem :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt