Öneri Sony Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z
Sizce bu 4 cihaz arasından hangisi daha iyi
Sony Xperia Z
Nexus 5
Discovery Elite
Note 3

Invoke

Invoke

Üye
Note 3.

Ama Nexus 5 ile arasında bayağı fiyat farkı var.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Note 3.

Ama Nexus 5 ile arasında bayağı fiyat farkı var.
Ben tasarım olarak Z beğendim ama açıkcası oyun için alıcam ama temizlikde benim için önemli yıkama açısından da iyi gibime geliyor sence? :D

Invoke

Invoke

Üye
Paran varsa Z2 al.Sürekli telefonu mu yıkayacaksın? Çok parmak izi bırakır XZ'ler. Silersin gerçi. Ayrıca Z'nin oyun performansı pek de matah değil. Tabiki iyi ama Note 3 daha iyi. Oyun oynayacaksan PS al. :D

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Paran varsa Z2 al.Sürekli telefonu mu yıkayacaksın? Çok parmak izi bırakır XZ'ler. Silersin gerçi. Ayrıca Z'nin oyun performansı pek de matah değil. Tabiki iyi ama Note 3 daha iyi. Oyun oynayacaksan PS al. :D
Ya Z almayı oldukça çok istiyorum açıkcası, hangisi hayırlısıysa o olsun ama süreki yıkıcam evet :D yani günde 2 kere yıkarım sabah kalktığımda ve akşam :D neden dersen 520 kullanıyorum sürekli siliyorum mikrop ya :D aklımı karıştırdın yeminle Note 3 pahalı ya :D karar veremiyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
Note 3 pahalı tabi, o kadar para vereceksen Z2 al. Daha orta halli bütçen varsa Nexus 5 almalısın ama yıkarsan bozulur. :D

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z eskidi Nexus 5 veya Note 3 bencede Note 3 e 2000 vereceğine kadar 100 200 ekle Z2 veya G3 gelirse onu al.

Son düzenleme:
cortex47

cortex47

Üye
Hacı Z2 almak varsa içinde onu al :D Bence Note 3 almalısın tabi.

MaxipmaN

Üye
Z antutuda note2den dayak temis bi telefon note3 ile kıyası bile olamaz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek oyunlar oynarım asla kasma olsun istemem, ama sony xperia z kullandım hiç kasma yoktu ama yinede sorayım, yüksek oyunlar ve normalde hiç kasmasın, ekran görüntüsü yani çözünürlük baya bi iyi olsun ki 3 modeldede iyidir diye tahmin ediliyorum, dayanıklı olsun, aradıklarım bunlar, buna göre samsung galaxy note 2 mi, sony xperia z mi, discovery elite mi

0MG90

0MG90

Üye
Note 3'e vereceğin parayı Z1 ya da Z2 ye ver.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
kararım sıfır almak ve note 3 ü aradan çıkardım üstte söylediğim 3 cihaz var sence hangisi ve neden?
Z iyi sayılır ama eskidi yeni çıkan cihazlara göre. N5'in donanımı daha yeni.
Babamda var XperiaZ iyi telefon, ekranı falanda iyi kastığını görmedim şu ana kadar ama her yeri kapaklı. Sadece kulaklık girişi açık olsaydı iyi olurdu.
Daha iyi donanım istiyorsan N5 al diyorum kısaca.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Z iyi sayılır ama eskidi yeni çıkan cihazlara göre. N5'in donanımı daha yeni.
Babamda var XperiaZ iyi telefon, ekranı falanda iyi kastığını görmedim şu ana kadar ama her yeri kapaklı. Sadece kulaklık girişi açık olsaydı iyi olurdu.
Daha iyi donanım istiyorsan N5 al diyorum kısaca.
hangisi daha iyi nexus 5 daha iyi olur ise onu alcam ama ekranı daha küçük ya en azından 5 inç olsun istiyorum

0MG90

0MG90

Üye
hangisi daha iyi nexus 5 daha iyi olur ise onu alcam ama ekranı daha küçük ya en azından 5 inç olsun istiyorum
Aralarında çok fazla ekran farkı yok ama bence N5 al
Daha uzun süre götürür

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Aralarında çok fazla ekran farkı yok ama bence N5 al
Daha uzun süre götürür
Çok kafam karıştı açıkcası, nexus 5 hiç kullanmadım onun için bilemiyorumda napsam hadi ekranı geçtik tasarım olarak hangisi önde sence?

0MG90

0MG90

Üye
Çok kafam karıştı açıkcası, nexus 5 hiç kullanmadım onun için bilemiyorumda napsam hadi ekranı geçtik tasarım olarak hangisi önde sence?
Xperia serisi daha şık duruyor. Z2 ile tasarımı biraz daha güzelleştirdiler.
Gidip bi incele, eline al bak öyle karar ver bence. Ama donanım iyi olsun dersen, N5.

Üst Alt