Ben tasarım olarak Z beğendim ama açıkcası oyun için alıcam ama temizlikde benim için önemli yıkama açısından da iyi gibime geliyor sence?Note 3.
Ama Nexus 5 ile arasında bayağı fiyat farkı var.

Ya Z almayı oldukça çok istiyorum açıkcası, hangisi hayırlısıysa o olsun ama süreki yıkıcam evetParan varsa Z2 al.Sürekli telefonu mu yıkayacaksın? Çok parmak izi bırakır XZ'ler. Silersin gerçi. Ayrıca Z'nin oyun performansı pek de matah değil. Tabiki iyi ama Note 3 daha iyi. Oyun oynayacaksan PS al.![]()
yani günde 2 kere yıkarım sabah kalktığımda ve akşam
neden dersen 520 kullanıyorum sürekli siliyorum mikrop ya
aklımı karıştırdın yeminle Note 3 pahalı ya
karar veremiyorum 
Z antutuda note2den dayak temis bi telefon note3 ile kıyası bile olamaz
Samsung'un antutu testlerinde yaptığı hileler sağolsun.Z antutuda note2den dayak temis bi telefon note3 ile kıyası bile olamaz
note2de 22bin küsür normal 10bin mi alacakSamsung'un antutu testlerinde yaptığı hileler sağolsun.
kararım sıfır almak ve note 3 ü aradan çıkardım üstte söylediğim 3 cihaz var sence hangisi ve neden?Note 3'e vereceğin parayı Z1 ya da Z2 ye ver.
Z iyi sayılır ama eskidi yeni çıkan cihazlara göre. N5'in donanımı daha yeni.kararım sıfır almak ve note 3 ü aradan çıkardım üstte söylediğim 3 cihaz var sence hangisi ve neden?
hangisi daha iyi nexus 5 daha iyi olur ise onu alcam ama ekranı daha küçük ya en azından 5 inç olsun istiyorumZ iyi sayılır ama eskidi yeni çıkan cihazlara göre. N5'in donanımı daha yeni.
Babamda var XperiaZ iyi telefon, ekranı falanda iyi kastığını görmedim şu ana kadar ama her yeri kapaklı. Sadece kulaklık girişi açık olsaydı iyi olurdu.
Daha iyi donanım istiyorsan N5 al diyorum kısaca.
Aralarında çok fazla ekran farkı yok ama bence N5 alhangisi daha iyi nexus 5 daha iyi olur ise onu alcam ama ekranı daha küçük ya en azından 5 inç olsun istiyorum
Çok kafam karıştı açıkcası, nexus 5 hiç kullanmadım onun için bilemiyorumda napsam hadi ekranı geçtik tasarım olarak hangisi önde sence?Aralarında çok fazla ekran farkı yok ama bence N5 al
Daha uzun süre götürür
Xperia serisi daha şık duruyor. Z2 ile tasarımı biraz daha güzelleştirdiler.Çok kafam karıştı açıkcası, nexus 5 hiç kullanmadım onun için bilemiyorumda napsam hadi ekranı geçtik tasarım olarak hangisi önde sence?