Öneri Sony Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Çok ısınıyor diyorsunuz da kaç dereceden bahsediyorsunuz acaba?
Dün 2 saat ınjustice oynadım benim telefonda 45 dereceyi gördü ve işlemci kameraya çok yakın, tüm ısıyı kameranın camından hissediyorum. Ama normal. Zaten havalar sıcak bir kere bunun da etkisi var ve bırakınca çabuk soğuyor. Nexus 5.

Siz de suya atın çok ısınırsa :D

Hayırlı olsun, akhtoher.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

yakupb03

yakupb03

Üye
Dün 2 saat ınjustice oynadım benim telefonda 45 dereceyi gördü ve işlemci kameraya çok yakın, tüm ısıyı kameranın camından hissediyorum. Ama normal. Zaten havalar sıcak bir kere bunun da etkisi var ve bırakınca çabuk soğuyor. Nexus 5.

Hayırlı olsun, akhtoher.
Aynen kardo sıcak çok alakali tabii ama güncelleme ile falan geçer herhalde zaten daha çakmadm telefona :-P

Invoke

Invoke

Üye
Ne çakmadın :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
ishak388

ishak388

Üye
z1 al derim ben z1 alırdım

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Hayırlı olsun, akhtoher.
Hocam ısınma mevzusu tamamen hikaye bence. Dün sabah aldım Xperia Z2 hevesden akşama kadar kullandım ne ısınma var ne başka bir şey. Güvenilir olmayan tüm kaynaklardan dosya yüklüyorlar nede olsa Android diye sonra cihaz ısınıyor. Eğer bir gün olurda ısınırsa vede derin dondurucu var atarım 5 dakika oh mis :DBu arada Z2 ile birlikte Akıllı bileklik aldım bir araştırması incelemesi yok internette nasıl çözeceğim ben bunu yav ?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
4K video çekin bir kaç dakika bakalım kaç derece olacak. :ehe

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akhtoher

Akhtoher

Üye
4K video çekin bir kaç dakika bakalım kaç derece olacak. :ehe

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
4K video bence çok özel bir an olmadıkça gereksiz özel bir anda ne olur bir sevdiğinin doğum günüdür pasta üfler en fazla 5 dakika lazım olur o zamanda çeker bence. Düğünlere gidip ücreti mukabilinde 4K video çekmez herhalde kimse :sirit: bu arada video ingilizce o kötü oldu :(

Üst Alt