Sony Xperia Z

Sponsorlu Bağlantılar

oqano

oqano

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z
Arkadaşlar selamlar
24 Ağustos'da Sony Xperia Z telefon aldım işten güçten çok vaktim olmadı kurcalamaya Navigasyon programı indirdim İgo Primo ama çok saçma geldi T20 deki İgo My Way daha güzel ve stabil çalışıyor. Ayrıca Chrome'dan bazı sitelerdeki videoları acamıyorum flash player'da desteğini kesmiş Xperia Z hakkında Navigasyon programı ve İnternet tarayıcı olarak hangi programı önerirsiniz ? forumda arama yaptım hep karşılaştırmalar çıktı bu telefon için yardımcı olaiblirmisiniz ? Hangi programlar işime yarar neleri yüklemek gerek ?

Bu arada Elimde 2 ay daha garantisi devam eden Turkcell T20 cihazım var satılıktır.

Teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden

HighCore

HighCore

Üye
Kardeşim bende telefonu alalı 1 ay falan oldu kurcaladım falan ama benim telefonumda bi chrome bide yandex var. Ama eğer forumlara giriyorasan tapatalk güzel bi forum programı bide eski telefonlarım symbian dı onlara opera mini opera mobile gibi tarayıcılar yüklemiştim

Kısacası seçeneklerin boll play storeda büssürü tarayıcı var burdaki forumlardaki konulardan bulabilirsin
Saygılar

oqano

oqano

Üye
    Konu Sahibi
Benim telde tv lerde veya internette bahsedilen oyunlar uygulamarın çoğu çıkmadı acaba bir sorun mu var? Benim bildiğim Aspalth 7 yüklü gelmesi gerek ama hiç bir oyun cıkmadı içinden

Invoke

Invoke

Üye
Benim telde tv lerde veya internette bahsedilen oyunlar uygulamarın çoğu çıkmadı acaba bir sorun mu var? Benim bildiğim Aspalth 7 yüklü gelmesi gerek ama hiç bir oyun cıkmadı içinden

İçinden? Xperia Z alınca içinde asphalt 7 mi oluyordu? Ben öyle bir şeyi sizden duyuyorum.
Tarayıcı olarak Dolphin kullanabilirsiniz deneyin bir:

- - - Eklendi - - -

Oyun kurmak istiyorsanız tek adresiniz play store olmasın. Forumda var oyunlar ya da sadece bunun üzerine olan siteler de var. Apkyi indirip kuruyorsunuz, sdyi sdcarda atıyorsunuz çalışıyor.

İgoyu vaktinde denemiştim pek hoşuma gitmemişti benim, ne yazık ki önerecek navigasyon uygulaması bilmiyorum. :/

oqano

oqano

Üye
    Konu Sahibi
navitel yükledim ilk hoşuma gitmişti fakat inanın primodan farkı yok ve iğrenç bi programmış navitel beş para etmez

Takipçi Satın Al

Üst Alt