şuan cihaz açık phliz recovery yuklu ve bilgisayardan boot.img flaslayamıyorum failed veriyor. cihazdan uygulama aracılığıyla kuruyorum fakat recoveryi açıyorum yine phliz recovery . başka recovery kurulmuyor hayret birşey. ki anladığım kadarıyla cyanogenmod kendi recoverysi olmadan da rom hatalı kuruluyor ce cihazım açılmıyor....
mesele şu hocam senin videodaki cwm den bende kurmalıyım. fakat fastboot modda failed hatası alıyorum
sorun burda yani istediğim recovery i flash edemiyorum.
kahretsin. yine herşeyi baştan aldım cm13 ve gapps 6.0.1 nano yukledim sorunsuz yukledi yine açılmadı cihaz kafayı sıyırmamak eldemi
yine açmayı denedim şuan usb pc ye bağlı kırmızı ışık yanıp sönüyor. şarj en son yuzde 60 falandı. ne yapmalıyım bir fikriniz varmı
birde pover tuşuyla ses açma tuşuna basılı ttuttuğumda cihaz üç defa titriyor. şimdi işleemleri baştan alsam yine aynı şeyler olacak. en iyisi doğru bir çözüm yolu bulmak.
@goldmobile
sizden birşey rica etsem sanırım işime yarayabilir. siz kullandığınız custom romu flash tool ile tft uzantıya çevirerek upload ederseniz. ben onu flash tool ile cihazıma yazarım. çünkü cihazım flash yöntemini görüyor. sizden ricam madem istediğiniz romu kurabiliyorsunuz, yani cm13 olur veya miui rom olur. herhangi birini tft yapıp opload edermisiniz.? ben denerim eğer olursa bende bu yöntemi bir konu başlığında paylaşırım.
@goldmobile