Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Xperia Z Kutu İçeriği
Sponsorlu Bağlantılar
anil585
Üye
Konu Sahibi
Sony Xperia Z Kutu İçeriği
Arkadaşlar sony xperia z almayı düşünüyorum.kutunun içinden şarj ünitesi ve akıllı etiketler çıkıyor mu merak ediyorum?izleğim bazı videolarda var bazılarında yok(bütün izlediğim videolar türkiye de çekilmiş).bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Legendary.
Üye
Nerden alacaksanız oranın müşteri hizmetlerini arayın ve sorun derim.
Arkadaşlar sony xperia z almayı düşünüyorum.kutunun içinden şarj ünitesi ve akıllı etiketler çıkıyor mu merak ediyorum?izleğim bazı videolarda var bazılarında yok(bütün izlediğim videolar türkiye de çekilmiş).bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Şarj ünitesi çıkmıyor diye biliyorum, akıllı etikette 2 tane çıkar. Bir de kulaklık çıkıyor.
Avrupa 2 tip kutu varmış büyük ve küçük, büyük kutuda şarj için dock denilen o aparatta var, bildiğim kadarıyla Türkiye de onu ayrı satın alacaksınız...
fk555897
Üye
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile Xperia Z'nin kutu içeriğinde; kulaklık, kulaklık uçları, şarj adaptörü, usb kablosu.