Sony Xperia Z Akıllı Etiket Yanındaki Bant

Sponsorlu Bağlantılar

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z Akıllı Etiket Yanındaki Bant
Arkadaşlar sony xperia z 'nin smart tag larının yanında çıkan bant ne için acaba? Bilgisi olan var mıdır?

legolas29

legolas29

Üye
nfc

Febris

Febris

Üye
Kutudaki sony yazanları mı diyosun bende merak ediyorum ne işe yarıyor onlar

OPC

OPC

Üye
Smart tagsları modlayıp nfc ile telefonu yaklaştırırsanız modladığınız ayarlar aktif oluyor

taylan08

Üye
Arkadaşlar sony xperia z 'nin smart tag larının yanında çıkan bant ne için acaba? Bilgisi olan var mıdır?
beyler fark etmediniz galiba yanındaki etiketi soruyor kutudan cikan yuvarlak aletlere smart tag denir zaten bu arkadaş etiketi soruyor.bu arada bende ne işe yaradıklarını bilmiyorum konuya açıklık getireyim dedim sadece

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
beyler fark etmediniz galiba yanındaki etiketi soruyor kutudan cikan yuvarlak aletlere smart tag denir zaten bu arkadaş etiketi soruyor.bu arada bende ne işe yaradıklarını bilmiyorum konuya açıklık getireyim dedim sadece
Evet arkadaşım bi sen anlamışsın beni :) akıllı etiketlerin ne olduğunu biliyorum.yanında 2 tane yuvarlak bant çıktı onlar ne alaka onları soruyordum ?

foreverthe

foreverthe

Üye
Mesela onlardan bırını eve bırını ofısıne koyuyon sıyah ı mesela dırek sessız mod a alma - internet transferini kapama -vs vs ayarlar yapıyon is yerıne koyuyon ofısıne gırdıgınde ustune koyuyon dırek ayarları kendı yapıyo senın kaydettıgın pek matah bısey degıl yani

Not: ALINTIDIR !

- - - Eklendi - - -

O yapışkan etiketlerde de sessize alma, wifi - Bluetooth açma kapama, uygulama çalıştırma falan filan birkaç özellik var

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Mesela onlardan bırını eve bırını ofısıne koyuyon sıyah ı mesela dırek sessız mod a alma - internet transferini kapama -vs vs ayarlar yapıyon is yerıne koyuyon ofısıne gırdıgınde ustune koyuyon dırek ayarları kendı yapıyo senın kaydettıgın pek matah bısey degıl yani

Not: ALINTIDIR !

- - - Eklendi - - -

O yapışkan etiketlerde de sessize alma, wifi - Bluetooth açma kapama, uygulama çalıştırma falan filan birkaç özellik var
Hmm yapışkan etiketlerde de nfc özelliği var yani.teşekkürler bilgi için hemen bir deneyim.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
anlayamadim siz neylerden bahsediyosunuz ? benim kutuda oyle seyler yoktu ? varmiydi acaba ? :) neyden bahsettiginiz hakkinda resim koyabilirmisiniz ?