Sony Xperia XZ1 Compact Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ1 Compact Root Atma ve TWRP Yükleme
Sony'nin uzun yıllardır her amiral gemisi modeli ile beraber piyasaya sunduğu Compact modelleri küçük ekran boyutuyla birçok müşterinin ilgisini çekiyor. Küçük ekran boyutuna rağmen üst düzey özellikler sunan Compact serisinin ülkemizde de bir hayli sevildiğini söyleyebilirim. Şuan için en güncel üst düzey modellerini ülkemize getirmeyen Sony umarız bu fikrini değiştirir ve yeni cihazlarını Türkiye pazarında da satışa sunar.

Bu yazımda sizlere Xperia XZ1 Compact root atma ve Xperia XZ1 Compact twrp yükleme işlemleri hakkında bilgiler vereceğin. Aşağıdaki işlemler sebebiyle telefonunuzda herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorun meydana gelirse ben veya maxicep.com bu sorunlardan dolayı sorumlu olmayacaktır. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini alın.

Sony Xperia XZ1 Compact TWRP Yükleme

İlk olarak BURAYA tıklayarak Xperia XZ1 Compact bootloader kilidi açma için gerekli olan işlemleri yerine getirin. Sonrasında BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. tıklayarak Xperia XZ1 Compact twrp recovery dosyasını indirin ve adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörünün içine atın.

Telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kablo yardımı ile bilgisayara bağlayın. Sonrasında adb klasörünün içinde cmd ekranını açın ardından
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Bu sayede Xperia XZ1 Compact twrp yüklenecektir.

Sony Xperia XZ1 Compact Root Atma

tıklayarak Xperia XZ1 Compact root dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Ardından telefonunuzu tamamen kapatın ve ardından ses açma + güç butonlarına aynı anda basın. Bu sayede twrp recovery modu açılacaktır. Yükle kısmına girerek magisk dosyasını seçin ve yükleyin. Yüklemenin ardından telefonu yeniden başlatın. Daha sonrasında root checker benzeri uygulamalar ile root yetkisinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
 


Üst Alt