mcnpl4
Üye
benım konuyu unutdunuzben onu yapıştırmadım yedek duruyor öndeki jelatini sonradan aldım. Telefon zaten kalın ve rengini falan sevdiğim için kılıfta alamıyorum inşallah düşürmeyiz
Zaten görünüm ufak tefek farkla her cihazda aynı. Ama performans farkı oluyor baya bi. Videoda geekbench testi yaptılar bende yapayım dedim tek çekirdek performansı 991 çoklu çekirdek performansı 2645 çıktı Z3 Compact ta. Daha dün yükledim sıfırdan marshmallowu bide sıfır cihaz ama arada fark var baya x compact ile.Sony nin yeni arayüzü ile telefonlar çok hızlanmış. donanım olarak z5c yüksek olsada x compact fark atıyor bence. İnşallah yeni arayüz z5 serisinede gelir.
Hocam sanırım sony yazılım olarak desteği Z3 lere kesti bootloader kilidini kırıp rom atarmısın yoksa stock devam mı?Zaten görünüm ufak tefek farkla her cihazda aynı. Ama performans farkı oluyor baya bi. Videoda geekbench testi yaptılar bende yapayım dedim tek çekirdek performansı 991 çoklu çekirdek performansı 2645 çıktı Z3 Compact ta. Daha dün yükledim sıfırdan marshmallowu bide sıfır cihaz ama arada fark var baya x compact ile.
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
Bootloader açmayı falan bilmiyorum şuan Temmuz başında kıtkat geçmiştim Flash tool ile onu öğrendim biraz araştırma ile. Malum kıtkat lolipop ve marshmallowa göre biraz hantal. Cuma günü Xperia companion ile onarım yaparak son sürüme geçtim bende. Kitkattan sonra baya hızlandı gibi geldi cihaz açık ara farkla sıfırlanmanın etkisiyle.Hocam sanırım sony yazılım olarak desteği Z3 lere kesti bootloader kilidini kırıp rom atarmısın yoksa stock devam mı?
Sent from my E5803 using Tapatalk
Bootloader kilidini şuana kadar açmadıysan açma çünkü stock rom da bazı sıkıntılar olabiliyor. Cyanogenmod kullanıcaksan orası ayrıBootloader açmayı falan bilmiyorum şuan Temmuz başında kıtkat geçmiştim Flash tool ile onu öğrendim biraz araştırma ile. Malum kıtkat lolipop ve marshmallowa göre biraz hantal. Cuma günü Xperia companion ile onarım yaparak son sürüme geçtim bende. Kitkattan sonra baya hızlandı gibi geldi cihaz açık ara farkla sıfırlanmanın etkisiyle.
Şuan stock devam edeceğim rom root işine girmek istemiyorum. Bi bulaşınca haftada bir rom değiştirmeye falan başlıyorum iyi olmuyor. En iyisi stock şuan bana göre. Tek sıkıntı şarj kıtkat ile marshmallow arasında ciddi fark var şarj konusunda [emoji1]
Sony romlarında fazla çeşit yok sanırım. Stock romların bazı hatalarının giderilmiş hali gibi sunuyorlar genelde. Google play hizmetleri şarj içmesi gibi hataları çözdük diyorlar.
Pek bilgim yok ama biraz gezinti sonucu bu fikir oluştu bende [emoji5]
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
Yok cm kullanmam geçersem slim 5.0 çok iyi diyorlar hep ona geçerim. Şuan stock marshmallow kullanmaya devamBootloader kilidini şuana kadar açmadıysan açma çünkü stock rom da bazı sıkıntılar olabiliyor. Cyanogenmod kullanıcaksan orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?