Sony Xperia Tipo'daki Donma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Stalin.soviet

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Tipo'daki Donma Sorunu
Merhaba.

Yaklaşık olarak 6 aydır kullanmaktayım.

İlk başlarda telefonumla hiçbir sıkıntı yaşamadım. Telefonun uygulumaları dışında 1-2 uyguluma haricinde uyguluma yüklemedim. Lakin 1.5 ay önce telefonum inanılmaz donmaya veyahut kasmaya başladı. Sosyal medya başta olmak üzere rehberimdeki herhangi birini arayamıyor, mesaj çekemiyor hatta tuş kilidini açmakta dahi zorlanıyordum. Ayarları sıfırladım, sorunum düzeldi. Fakat dün akşam(17.12.13) itibariyle bu sorunu tekrar yaşamaya başladım. Fakat telefonumu yeniden sıfırlamak istemiyorum.

SONY'in sitesinde bana gösterdiği şekilde yazılım güncellemelerini kontrol ettim. Hiçbirinde bir sorun yok. Yazılımlar güncel, telefonun kendi uygulumaları haricinde sadece iki uygulamam var. (Onları da silip denedim, fakat sorunum değişmedi)

Bu sorun hakkında bilgisi olan veyahut çağrı merkezleri ya da mail yoluyla nasıl iletişim kurabileceğim hakkında bana kontak bilgisi sağlayabilecek olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirler mi?
 


Invoke

Invoke

Üye
Sony PC Comp>>>Onar seçeneğini deneyin. (Telefonun yazılımını baştan kuracak ve cihazınız sıfırlanacak.)

Olmazsa stock romu internetten indirip flashtool ile flashlayın.
 

Stalin.soviet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, deneyeceğim.Şunu söylemem gerekir ki dedikleriniz harfiyen yapmama karşın, hiçbir sonuç alamadım. Telefonu sıfırlamadığım sürece telefonu kullanamıyorum. Apple yolu gözüktü gibi.
 
Invoke

Invoke

Üye
Ayarlar>Telefon hakkında>Derleme numarası nedir?Flashtool ile deneyin. Anlatımı imzamda var. Stock romu internetten bulup flashlayın, önce önemli verilerinizi (rehber gibi) yedekleyin. Onun dışında hafıza kartına filan bir şey olmaz.

Yine de elma alacak paranız varsa, Tipo biraz dandik cihaz açıkcası Androidler arasında da... Daha iyi olur yani ama sorununuz çözümü olduğuna da eminim.
 


Üst Alt