Telefon Tavsiyesi Sony Xperia Sp Mi Nexus 4 Mü ?

MaxipmaN

Üye
sonyin o tft ekranına para basamıcam valla ilk önce o ekrandan kurtulsunlar

Konu Sahibi
Benimde Kafama Nexus 4 Yatıyo da sonynin tasarımı çok iyi

Berk E.

Üye
Nexus 4 daha ustun cihaz SP de iyi ama bence Nexus 4 tercih et

caglar b

Üye
nexus 4 almalısın. hafıza sorun olursa lg optimus g ve g proyu öneririm

Invoke

Üye
nexus 4 almalısın. hafıza sorun olursa lg optimus g ve g proyu öneririm

Optimus Gde de var hafıza sorunu.Gerçi ben yine de optimus g'yi nexus4'e tercih ederim. Yakın fiyata bulunuyorsa optimus g daha mantıklı bence. Tabi güncellemeyi unutacaksın nexusu unutunca =P

Konu Sahibi
Birde Ben Bu telefonu 3 sene kullancam o yüzden nexus 4 de hafıza kartı sorunu olur . birde lg optimus g bütçemi aşıyor en kötüsü 1200 o yüzden sony'e sıcak bakıyorumda hafta sonu gidip deneyim telefonları sipariş veririm internetten

Invoke

Üye

3 sene kullanacaksın hafızayı düşünüyorsun da güncellemeyi düşünmüyorsun SP'nin desteğinin kesilmesine aylar var, Nexus 4 öyle değil. Aynen önce dene, gör.

SkyLaBTR

Üye
nexus 4 çıkalı 1 sene oldu zaten. 4.4 ten sonra pek bişey alacağını sanmam nexus 4 ün.. eğer bulabilirsen optimus g derim

Invoke

Üye
nexus 4 çıkalı 1 sene oldu zaten. 4.4 ten sonra pek bişey alacağını sanmam nexus 4 ün.. eğer bulabilirsen optimus g derim

Nasıl almaz? 1 yılda nexus desteği kesiliyor mu? =P Nexus 6 gelmeden google desteği kesilmez sonrasında da custom romlar yine devam eder.

SkyLaBTR

Üye
Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?

eğer root yapacaksanız telefona SP nin + sı var. yok bulaşmak diyorsanız nexus 4 . ikisi de 4.4 güncellenmesini alacak. SP bin kamera ve müzik deneyimi daha iyidir ama nexus 4 te de fazladan çekirdekler var bende tablet olduğundan müzik ve kameraya önem verip SP alırdım. Karar sizin

D
Kardeşim Sen nexus 4 mü alırdın xperia sp mi?

Invoke

Üye

İkisi de 4.4 güncellemesi alacak, kısmı yanlış olmuş. Nexus 4, 4.4 alalı çok oldu 4.4.2 dağıtılmaya başlandı, SP 4.4 hala alacak 4.2.2 kullanıyor.
Ayrıca SP'nin güncelleme ömrü çabuk dolacak Nexus 4 daha öyle olmayacak.