Sony Xperia Sola [Bu Ekran Başka Ekran! Ne Rezistif Ne De Kapastif!]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Sola [Bu Ekran Başka Ekran! Ne Rezistif Ne De Kapastif!]

Sony‘nin MT27i model numaralı yeni Xperia NXT serisi akıllı telefonu resmen duyuruldu. Geçtiğimiz haftalarda Sola adını markalaştıran üretici, Pepper kod adlı cihazına Xperia Sola gerçek ismini vermiş. Xperia U ve Xperia P arasında konumlanacak olan cihazın bazı farklı özellikler içerdiğini belirtelim.

Xperia Sola ile ekrana dokunmadan internet tarayıcısını kullanabileceğiz. Tanıtım videosunda da görüldüğü gibi bağlantılara dokunmadan seçeceğiniz adresin üzerine gelebiliyorsunuz. Sony’nin cihazında yer verdiği bu büyüleyici özellik, geliştiricilerin kendi uygulamalarında yer vermesi için de sunulacak.
Kayan dokunuş” adı verilen özelliğin normal dokunmatik ekranlarda mümkün olmaması sebebiyle ekran bölümü biraz daha kalınlaştırılmış olsa da 116 x 59 x 9.9 mm ölçüleri ve 107 gram ağırlığında tasarlanabilmiş. İlerleyen dönemlerde özel dokunmatik ekranının çok daha fazla uygulamayla kullanılabileceği bildiriliyor.
3.7 inçlik FWVGA (854 x 480 piksel) çözünürlüklü Gerçekçi Ekran, Sony BRAVIA Mobile Engine, 1GHz hızında çift çekirdekli ST-Ericsson NovaThor U8500 çipset, ARM Mali-400MP grafik işlemci, 512MB RAM, 8GB Dahili Hafıza (5GB’lık kısmı kullanılabilmektedir.), Sony Xperia SmartTags ile çeşitli NFC teknolojisini özel uygulamalarda kullanabilme, xLOUD ve 3D ses teknolojileri, Android 2.3 ile Sony Xperia arayüzüyle donatılan Xperia Sola’nın orta düzeyde sıradışı özellikleri sayesinde tüketicinin beğenisini kazanacağını düşünüyoruz.
Sony Entertainment Network ile ön yüklü olarak gelen Music Unlimited ve Video Unlimited servislerinden binlerce içeriğe direk erişilebilecek. Bir saniyeden biraz daha uzun bir sürede fotoğraf çekebilen 5MP’lik 720p HD video destekli Sony Exmor R kamera sensörü ve LED flaşın yer aldığı akıllı telefonda maalesef ön kamera bulunmuyor, 1320 mAh’lik bir pilden güç alıyor.
2012 yaz aylarında ICS güncellemesinin dağıtılacağı Sony Xperia Sola, 17 haftada, yani Nisan sonunda
430 Dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

-Telefonun Yeni Ekranını Daha İyi Anlamak İçin Videoyu Dikkatli Ve Sonuna Kadar İzleyin!-

[video=youtube_share;vESGv2O5mhQ]http://youtu.be/vESGv2O5mhQ[/video]​
 


Legendary_484

Legendary_484

Üye
mobilden giriyorum video linkini göremedim :(
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bu güzel ekrana yorum yapan kimse yok mu? =( Video konuda gözükmüyor, 2. Yorumda linki var.
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Horting..

Konu hortlatıldı. =D
 
Türe

Türe

Üye
Yeni teknolji iyi gibi insallah gelistirilir
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Umarım. Bunla oyun oynamak zevkli olur. Bir nevi sihir gibi. =D
 
tempestshine

tempestshine

Üye
Güzel telefon ;)
 

forever1907+

Üye
mantıksız gibi geliyor ama teknoloji her zamn şaşırtıyor keşke daha üst bişey olsaydı xpera s veya arc s gibi
 
Fabregas19

Fabregas19

Üye
:) yok artık telefon teknolojisi bilimkurgu filmlerinde görmeye alıştığımız telefon modellerini hayata uyarlıyor :) güzel bir telefon olmuş ama bukadar çabuk gelişmesi telefon teknolojisinin aslında daha ilerde olduğunu gösteriyor gibi :)
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum. Ama bence saçma değil ya. Artık dokunma zahmetine bile girmiyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt