Sony xperia sola avea bayiine geldi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bişey olmaz en fazla ölürüz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
SAR öldürmez süründürür :ehe Sigara gibi

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Sar daha kârlı :D Parayı bir kez veriyosun en azından.

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Sar daha kârlı :D Parayı bir kez veriyosun en azından.
tabi mazoistler için gayet mantıklı bir yol.

ama yaş 18 yolun çeyreği.. hayat güzel... kuşlar, böcükler... birde şu lanet olası sinekler...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Git çin al bizim burda 50tl ye satıyorlardı arkasını açıp model öğrendim sar değeri 2.89:ehe:

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi

tabi mazoistler için gayet mantıklı bir yol.

ama yaş 18 yolun çeyreği.. hayat güzel... kuşlar, böcükler... birde şu lanet olası sinekler...

O dediğin yabancı kelimenin anlamını bilmiyorum ama onlardan olmadığım kesin :) cihaz çok iyi ya. Eğer rahatsız olursanız evinize bi kaktüs alın telefonu yanına koyun sabaha birşeyi kalmaz

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
O dediğin yabancı kelimenin anlamını bilmiyorum ama onlardan olmadığım kesin :) cihaz çok iyi ya. Eğer rahatsız olursanız evinize bi kaktüs alın telefonu yanına koyun sabaha birşeyi kalmaz

Kaktüs mü telefonla konuşacak. Ben Günün 23 saati telefonla konuşan biriyim. benim için önemli :)
Mazoist, kendine zarar vermekten hoşlananlara denir. :ehe

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi

Kaktüs mü telefonla konuşacak. Ben Günün 23 saati telefonla konuşan biriyim. benim için önemli :)
Mazoist, kendine zarar vermekten hoşlananlara denir. :ehe

başka bir telefon al. nokia 1110 gibi. onla konuş :D Mazoist diyosun ki fantezik insanlar için :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Böylesini şikayet edeceksin:D

-Emre

-Emre

Üye

Sonra bu telefon neden çekmiyor dersiniz ama... Sar değerinden ölen birini görmedim..

benim cihazın 0.34 ama daha çekmediği yer görmedim? Sonyde bu çok yüksek ama samsungun çoğu cihazında bu değer düşük. Galaxy s2 de 0.34?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt