Sony Xperia Sola 2.3.7 stock rom

Sponsorlu Bağlantılar

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Sola 2.3.7 stock rom
Arkadaşlar Xperia Sola ya göre 2.3.7 romu yükledim (6.0.b.3.1.84) acaba bunu nasıl rootlarız yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler[h=2][/h]

EwreBulut

EwreBulut

Üye
root yapmayı bilmyiorum ama sana tavsiyem 4.0.4 de kal 54 versiyonlusunda
ben telefonla aylarca ugraştım falan sonunda telefon gitti
çöp oldu hiç açılmadı flashtool diye programla 2.3.7 rom attım sonra güncelledim
şimdi tel eskisi gibi hızlı ayarlardan kullanamdıgım uygulamalarıda deaktif yaptım taş gibi tel.

taylan08

Üye
burdaki kernel i kur otomatik rootluyor

erdikara

erdikara

Üye
Flashtool ile fastbootmodda kernel flashlayabilirsiniz.
verdiğin linkteki eklerin hepsini indirdim ama içlerinde ftf dosyası nede flashtoolun göreceği bir dosya çıkmadı dostum? yada ekteki dosyaları flashtool ile değilde SE Bootloder programı ile yüklemeyi denesem nasıl nasıl olur?

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
verdiğin linkteki eklerin hepsini indirdim ama içlerinde ftf dosyası nede flashtoolun göreceği bir dosya çıkmadı dostum? yada ekteki dosyaları flashtool ile değilde SE Bootloder programı ile yüklemeyi denesem nasıl nasıl olur?

Anlamadım, ben link vermedim?Üstte arkadaşın verdiği linkteki zip sanırım cwmden flashlanıyor.

erdikara

erdikara

Üye
Anlamadım, ben link vermedim?Üstte arkadaşın verdiği linkteki zip sanırım cwmden flashlanıyor.
pardon üstteki arkadaş vermiş linki şimdi farkettim. Xperia Sola'nın en rahat çalıştığı sistem 2.3.7 versiyonu ben bu versiyonu ne yaptım ettiysem rootlayamadım.Amacım sistemdeki gereksiz uygulamaları kaldırarak ram kullanımını rahatlatmak ancak onlarda root olmadan kalkmıyor :S

Invoke

Invoke

Üye
Aga ben bilmiyorum 2.3.7yi nasıl rootlarsın ama ics geçip doomlord yöntemi ile rootlayabilirsin. :/
Ki 2.3.7 çok da iyi değil, en rahat çalıştırdığı sistem olma ihtimali yok. 4.0.4 daha iyidir.Hatta bootloader açıp cm kursanız, çok daha hızlı bir telefonunuz olur.

erdikara

erdikara

Üye
Aga ben bilmiyorum 2.3.7yi nasıl rootlarsın ama ics geçip doomlord yöntemi ile rootlayabilirsin. :/
Ki 2.3.7 çok da iyi değil, en rahat çalıştırdığı sistem olma ihtimali yok. 4.0.4 daha iyidir.Hatta bootloader açıp cm kursanız, çok daha hızlı bir telefonunuz olur.
walla usta 4.0.4 yaptım içinden çıkılmaz bi hal aldı rehbere falan girmez oldu beni aradıklarında 2. dıd sesinden sonra benim tel çalmaya başlıyo böyle sorunlar oldu :S jellybean cm9 yükledim hızlıydı ama telefonun özelliklerini çok kısıtlamıs :S
peki recowery.img dosyasını flashlayıp teli recovery modda açıp o ekteki zipleri yüklesem olur mu sence?

Invoke

Invoke

Üye
peki recowery.img dosyasını flashlayıp teli recovery modda açıp o ekteki zipleri yüklesem olur mu sence?

Valla, bilmiyom :/Cm nasıl telefonun özelliklerini kısıtlamış?Bence cm 10.1 dene bir de Hızlı hızlı rahat edersin.

erdikara

erdikara

Üye
Valla, bilmiyom :/Cm nasıl telefonun özelliklerini kısıtlamış?Bence cm 10.1 dene bir de Hızlı hızlı rahat edersin.
Sola'da CM10' yüklenince kamera gibi özelliklerin çalışmadığını duydum
ben cm9 u denedim klavye normal q klavyeydi alfasayısal klavyeyi çıkarmışlar

Invoke

Invoke

Üye
Hmm anladım, kamerayı belki düzgün ayarlayamamışlardır ama alfasayısal tuş takımını uygulamalarla çözebilirdiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: erdikara
erdikara

erdikara

Üye
Hmm anladım, kamerayı belki düzgün ayarlayamamışlardır ama alfasayısal tuş takımını uygulamalarla çözebilirdiniz. :)
Haklısında abicim menüde düzenleme yapmayıda kaldırmışlar bi mesaj yazmak için bi müzik açmak için menünün son sayfasına kadar gitmen gerekiyo orjinal roomda bu sorun yok o yüzden 2.3.7 rootlamak istiyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
Haklısında abicim menüde düzenleme yapmayıda kaldırmışlar bi mesaj yazmak için bi müzik açmak için menünün son sayfasına kadar gitmen gerekiyo orjinal roomda bu sorun yok o yüzden 2.3.7 rootlamak istiyorum :)

Alfabetik sıralıyor... Ana ekrana kısayol koyabilirsiniz :D Aslında cm çok daha iyidir ama sen bilirsin =)

erdikara

erdikara

Üye
eywallah dostum sağol :D

Üst Alt