nasıl kuruyoruz flash tool ile falan mı ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki kernel i kur otomatik rootluyor
Flashtool ile fastbootmodda kernel flashlayabilirsiniz.nasıl kuruyoruz flash tool ile falan mı ?
verdiğin linkteki eklerin hepsini indirdim ama içlerinde ftf dosyası nede flashtoolun göreceği bir dosya çıkmadı dostum? yada ekteki dosyaları flashtool ile değilde SE Bootloder programı ile yüklemeyi denesem nasıl nasıl olur?Flashtool ile fastbootmodda kernel flashlayabilirsiniz.
verdiğin linkteki eklerin hepsini indirdim ama içlerinde ftf dosyası nede flashtoolun göreceği bir dosya çıkmadı dostum? yada ekteki dosyaları flashtool ile değilde SE Bootloder programı ile yüklemeyi denesem nasıl nasıl olur?
pardon üstteki arkadaş vermiş linki şimdi farkettim. Xperia Sola'nın en rahat çalıştığı sistem 2.3.7 versiyonu ben bu versiyonu ne yaptım ettiysem rootlayamadım.Amacım sistemdeki gereksiz uygulamaları kaldırarak ram kullanımını rahatlatmak ancak onlarda root olmadan kalkmıyor :SAnlamadım, ben link vermedim?Üstte arkadaşın verdiği linkteki zip sanırım cwmden flashlanıyor.
walla usta 4.0.4 yaptım içinden çıkılmaz bi hal aldı rehbere falan girmez oldu beni aradıklarında 2. dıd sesinden sonra benim tel çalmaya başlıyo böyle sorunlar oldu :S jellybean cm9 yükledim hızlıydı ama telefonun özelliklerini çok kısıtlamıs :SAga ben bilmiyorum 2.3.7yi nasıl rootlarsın ama ics geçip doomlord yöntemi ile rootlayabilirsin. :/
Ki 2.3.7 çok da iyi değil, en rahat çalıştırdığı sistem olma ihtimali yok. 4.0.4 daha iyidir.Hatta bootloader açıp cm kursanız, çok daha hızlı bir telefonunuz olur.
peki recowery.img dosyasını flashlayıp teli recovery modda açıp o ekteki zipleri yüklesem olur mu sence?
Sola'da CM10' yüklenince kamera gibi özelliklerin çalışmadığını duydumValla, bilmiyom :/Cm nasıl telefonun özelliklerini kısıtlamış?Bence cm 10.1 dene bir de Hızlı hızlı rahat edersin.
Haklısında abicim menüde düzenleme yapmayıda kaldırmışlar bi mesaj yazmak için bi müzik açmak için menünün son sayfasına kadar gitmen gerekiyo orjinal roomda bu sorun yok o yüzden 2.3.7 rootlamak istiyorumHmm anladım, kamerayı belki düzgün ayarlayamamışlardır ama alfasayısal tuş takımını uygulamalarla çözebilirdiniz.![]()

Haklısında abicim menüde düzenleme yapmayıda kaldırmışlar bi mesaj yazmak için bi müzik açmak için menünün son sayfasına kadar gitmen gerekiyo orjinal roomda bu sorun yok o yüzden 2.3.7 rootlamak istiyorum![]()
Aslında cm çok daha iyidir ama sen bilirsin =)