Sony Xperia Serisi Alacaklara Uyarı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Serisi Alacaklara Uyarı !
Xperia s in üretilen ilk part ında satılan cihazların ekranında sarı leke sorunu var. Sony yaptığı açıklamada cihazları geri iade alacağını belirtmiş fakat türkiyedeki Teleservice kozmetik hata olduğunu belirtiyor ve iade yi kabul etmiyor. Eğer almayı düşünüyorsanız biraz daha bekleyin 2. part cihazları alın yada hiç bulaşmayın derim.

blacktalon

blacktalon

Üye
Açıklama için sağol zaten turkiyeye vuran vurana...

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2

yumyjikk2

Üye
ben xperia neo kullanıyorum sıkıntı cıkarmadı suana kadar eminim sony gerekeni yapacaktır :)

mancukya

Üye
Sony gerekeni yapar o sorun degil asil sorun Türkiyede bu isleri yapan toptancilarin pisligi zaten o yüzden 2 kati fiyat ödüyorsunuz üstelikde bu elamanlar yani bu toptanciligi yapanlar hepside kollaniyor

karayel90

karayel90

Üye
Zaten teleservice garantili cihaz hayatta almayın türkiyenin en kötü ve çok şikayet alan servisi

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar bence hiç bulaşmayın derim ben ilk çıktığında yurt dışından getirtmiştim ve ilk zamanlarda ne sarı leke problemim vardı ne de başka birşey yaklaşık bir aylık kullanınım sonucunda daha bir kez düşürmememe rağmen karanlık ortamda ekrana baktığımda beyaz tonlarda ışık saçılmaları leke leke ve ekranın üst kısmına doğru google bildirim çubuğunn orda enine yanma şeklinde iz kaldığına şahit oldum yani ilk aldığınızda ekran sorunsuz görünse de bir süre sonra bu problemler ortaya çıkabiliyor

üstelik ekran filmini çıkarında görün hemen nasıl çiziliyor

ortalama 1200-1500 tl arası para verip riske atmaya değer mi o da kullanıcılara kalmış birşey

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
sony e yakışmadı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt