sony xperia s fotoğraf noise pürüz sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdar_299

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia s fotoğraf noise pürüz sorunu
telefonumdan fotoğram çektiğimde bulanık ve pürüzlü çıkıyor hangi ayarı denediysem de fazla fark etmedi fakat xperia arc s de 8 megapiksel kamera olmasına rağmen daha net çekiyor acaba telefonumdamı problem var yardımcı olabılirseniz sevinirim

taylan08

Üye
eminmisin kardeşim aynıı ortamda arc s ile s i karşılaştır eğer sonuç aynı ise görüntü sabitleme dalgaları var onu kapat eger olmazsa kamera ayarını sıfırla eger custom rom kullanıyorsan ondanda olabilir eger sıkıntı gecmezse donanımsal bir sıkıntı olabilir

- - - Eklendi - - -

bide başka bir kamera programı indir ondan dene

serdar_299

Üye
    Konu Sahibi
yanıt için sağol ama bütün değerler ile oynadım olmadı custom rom nedir onu bilmiyorum yardımcı olabilirmisin

taylan08

Üye
modifiye edilmiş sistemlerdir örneğin şuan kullandıgın ics ve gb nin modlanmış şeklidir

serdar_299

Üye
    Konu Sahibi
custom romdan nasıl çıkabilirim varsa tabii çünkü çok sinir bozucu bi olay 1300 tl verdim ama 800 tl lik tekefon daha iyi foto çekiyor

taylan08

Üye
sende zaten şuan custom rom yokk yani sende herşey orjinal ve bundan kaynaklanmadıgını anladık bi kamera programı indir play den öyle dene fotolarda bi sıkıntı oluyor bide ekranında mat jelatin varsa sana öyle gözüküyor olabilir istersen pc ye at ordan karşılaştır

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Buraya yükler misin birkaç fotoğraf :hmmm

sekil_27

sekil_27

Üye
telefonumdan fotoğram çektiğimde bulanık ve pürüzlü çıkıyor hangi ayarı denediysem de fazla fark etmedi fakat xperia arc s de 8 megapiksel kamera olmasına rağmen daha net çekiyor acaba telefonumdamı problem var yardımcı olabılirseniz sevinirim

pro capture crackli indir (googleden arat surum diye bulursun ,)kurabilirsen onu bir dene,yazilimlan duzeltirler ,telin yazilimi ne bu arada?daha ustu varmi internette arastirdinmi?

toot

Üye
aynı telefon bende var ilk başta kamerasını beğenmemiştim ama şimdi on numara olduğunun farkına vardım sende ki sorunun odaklanma ile ilgili olduğunu düşünüyorum

www.4gp.tw/b008/135756119820.jpg

- - - Eklendi - - -

çekim modunu otomatik ten çıkar normal yap

netleme modu dokunarak olsun bulanık çekerse net olmasını istediğin yere dokunursun

ölçüm merkez

görüntü sabitleyici açık

pozlama değeri yani aydınlık karanlık onu bulunduğun yere göre ayarla mesela odanın içinde flaş kullanmak yerine biraz pozlamayı yükselt normal güneşli havada ortada olsun ki yani 0 da renkler daha canlı görünsün

başka sorun olursa sormaktan çekinme :-)

serdar_299

Üye
    Konu Sahibi
herkese yardımları için tşk ederim sorunum çözüldü gibi tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt