Sony Xperia S - Ekran Işığı - Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S - Ekran Işığı - Yardım
Arkadaşlar sony xperia s telefonumun bazen durup dururken ekranı yanıp yanıp duruyo kendi kendine. yani nasıl diyeceksiniz. sanki üst tuşa basmışım gibi hani parlıyor ya ekran bi anda, işte telefon masanın üstünde dururken kendi kendine arka arkaya bazen birkaç kez bazen 15 20 kez o şekilde yanıp geri sönüyor. bazen birgün boyunca hiç olmuyor bazende sürekli oluyor bir türlü anlayamadım. bundan önceki xperia s telefonumdada (garantide yenisiyle değişti) aynı şey oluyordu. yani hiç dokunmadığım halde sanki üst tuşa basılmış gibi ekranın yanması ve geri sönmesi normal birşeymi? tabiki değildir ama bu telefonun bi ayarından mı kaynaklanıyor nedir yani? durup dururken neden böyle birşey oluyor? başka xperia s kullanan arkadaşlar varsa onlardada oluyormu hiç dikkatlerini çektimi?

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
26 kişi bakmış kimse bu konuda bilgi sahibi değil mi???

cfox

Üye
aynı sorun bende de var malesef. çok sinir bozucu bi durum. dün ilk kez oldu ve gün içinde sürekli devam etti. telefoncuya sordum öyle bi problem var evet format atmak lazım falan dedi ama güvenipte attırmadım araştırıyorum bende. şimdide alt şeffaf bölge tuş kilidi yapsamda sürekli yanmaya devam ediyor ve hiç sönmüyor sizde de böyle bi sorun oluştu mu. ekran ayarlarında bu konuyla ilgili herhangi bişey bulamadım.

dadaraz

dadaraz

Üye
Bende hiç olmadı, çok memnunum telefonumdan... :oke:

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
ya bu telefonun bir sorunu değil bana kalırsa cünkü iki telefonumdada üst üste oldu. ve hep belirli yerlere koyunca oluyor mesela monitörün yanına koyunca fln mesela oluyor. ama komidinin üstünde olmuyor. bunun gibi yer seçiyo sanki. yada ben o zamnlar görüyor olabilirim

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bu bi sorun değil beyler operatarle alakalı birşey ben araştırdım bunu benimde telefonumda 2 3 gün hiç olmuyor ardından 15 20 dakika boyunca yanıp yanıp sönüyor.. merak etmeyin sorun değildir formata gerek yoktur sakın bu işlerden anlamayan birileriyle telefonunuzu muhatap etmeyin

canaytekin

canaytekin

Üye
aynen operatörle alakalı bnm telefonum almanyadan gelmisti hat acılsın dıye ıslemlerımı yaptım acılacagı gun ekran ısıgı dedıgınız gıbı yanıp sondu o da sebeke sınyalınden kaynaklandı buyuk ıhtımalle sebeke geldıkten sonra hıc boyle bır sorun yasamadım bırde ucak moduna alın bır ıkı gun oyle takılın aynı sorun olacak mı dıye bı de hangı hattı kullanıyorsunuz arkadaslar ?

- - - Eklendi - - -

eger yıne aynı sorunu yasarsanız pc companion programından yazılımınızı yenıden yukleyın

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
ben vodafone kullanıyorum. işyerim başbakanlığın yanında yargıtay binası. orada sinyal kesici açıyorlar genelde şebeke bi çekiyor bi çekmiyor. fakat eve geldiğim zamanda yapıyor bunu bazen. onu anlayamıyorum. ayrıca şebekeden diyorsunuz okeyde çözümü ney? istemiyorum yanıp sönmesini uyuz oldum.

rshq

Üye
bende de aynı sorun vardı ve o sorunun yanında menüden ayarlara girip geri döndüğüm zaman menü yerine ana ekrana dönüyodu ve simgeler sonradan geliyodu biraz kasma vardı ice creami tekrar yükledim şimdi hiç bi sorunum yok.. googleplaydan uygulama indirirken virüs taramasından geçirmek gerek bence..

Üst Alt