malesef bu yuzden dostum aynı sorun bendede var kac kez farklı yerlerden ındırıp kurdum en sonnda anladım youtube da da xperia s gameplay vıdeosu ızledım ordakı vıdeodada dalgalanma vardı ve bu dalgalanma yuzunden xperia s rahat oynatamıyor oyunu zaten cabuk ısınıyr bu yuzden grafık gpu su kesınlıkle ıcs den kaynaklı
aynı bu vıdeodakı gıbı dalgalanma sorunu ıcs ıle uyumlu olmamasından kaynaklı buyuk ıhtımalle
[video=youtube;k-3KGg4V2wk]http://www.youtube.com/watch?v=k-3KGg4V2wk[/video]
ics geldi aytekin biraderim, çokta beğendim açıkçası, ama bazı oyunlarda bahsettiğiniz gibi sıkıntı oluyor, mesela bende shadow gun'ı bitirmek üzereydim ama ics yükledikten sonra oyun donmaya başladı, oyunun resmi sitesinde unitynin icsye uyumlu versiyonu gelene kadar yapacak birşey olmadığı yazıyor...
rica ederim dostum ne demek dadaraz dostum peki asphalt 7 de grafik konusunda bir sikinti varmi yani i phone daki grafiklerle aynimi bi de oyun oynarken ayarlar gelistirici secendklerindeki 2d uygulamalarda gpu zorla secenegini kaldir daha iyi pergormamd vriyor xpria soyunlsrds ama menu gecisleri ve scroll eylemlerinde yavasliyor bu seferde bi dene faydasini gorursun
ics geldi aytekin biraderim, çokta beğendim açıkçası, ama bazı oyunlarda bahsettiğiniz gibi sıkıntı oluyor, mesela bende shadow gun'ı bitirmek üzereydim ama ics yükledikten sonra oyun donmaya başladı, oyunun resmi sitesinde unitynin icsye uyumlu versiyonu gelene kadar yapacak birşey olmadığı yazıyor...
arkadaşlar selam sizden bi yardım istiyorum telefonum xperia neo v dead trigger yukledim 3 bölüme kadar gelio 25 tanezombiöldürdükten sonra filme gecio ve otomatikmen oyundan atio sizce son nedir android 4 olduğu için felanmi acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim bu oyunu oynamak çok istiyorum
ben ics kurmadan önce kaldırmıştım dead trigger'ı... asphalt 7'ye gelince, ios'ta oynama şansım olmadı, videolara bakarak kıyaslamak istemem ama bence güzel olmuş...
ben ics kurmadan önce kaldırmıştım dead trigger'ı... asphalt 7'ye gelince, ios'ta oynama şansım olmadı, videolara bakarak kıyaslamak istemem ama bence güzel olmuş...
dead trigger yenı surum cıkcarsa da duzelırmı bılmıyorum bazı oyunlarda sıkıntı yok bazılarında var mesela asphalt 6 dada degısık geometrık cızgıler olusuyor yarısta ıken