sony xperia s çektiğim fotolar bilgisayarda gözükmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

sseckin68

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia s çektiğim fotolar bilgisayarda gözükmüyor
sony xperia s çektiğim fotolar bilgisayarda gözükmüyor telefonda görüyorum ama bilgisayara bağlayınca gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Telefonu pcye bağla . Telefonun kilidini aç. Bilgisayar telefonun hafızasını görecek . Ordan DCIM i bul. Onun içinde 100ANDRO var onu bul. Tüm çektiğin fotoğraflar onun içinde .

sseckin68

Üye
    Konu Sahibi
giriyorum ama gözükmüyor watsaapp da ve bluetooth da gönderddiklerim gözüküyor ama normal olan gözükmüyor ama ne yapmam gerekiyor

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Dedigim gibi yapip, telefonu bilgisayara bağladın . Sonra telefondan tuş kilidini açınca bilgisayar telefonun içini görüyor mu ? Öyle ise dediğim klasöre girip bulacaksın fotoları . Fakat programla falan çektiysen başka yere kaydetmiş olabilir .

sseckin68

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım ama DCIM boş gözüküyor hatta hiç bir dosyada çektiğim fotoları bulamıyorum telde dosya yöneticisinde gözüküyor ama bilgisayarda gözükmüyor nasıl bir iş bu anlamadım.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
harbi bi sorun var. Telefonun kendi kamera uygulamasinin dcim 100andro ya kaydetmesi lazim

Invoke

Invoke

Üye
Galeriye gel. Çektiğin resme uzun bas. Ayrıntılar de. Dosyanın konumunu öğren. Sonra pcye bağla. O konuma git. Orda olması lazım. Yoksa bir şey değişeceğini sanmam ama yine de dene: Bağlantı modu: Yığın depolama (MSC) olsun.

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
gizlilik ayararındanda olabilir,

sseckin68

Üye
    Konu Sahibi
gizlilik ayarlarına nasıl bakıyorum bulamadım ben ?

- - - Eklendi - - -

gizlilik ayarlarına nasıl bakıyorum bulamadım ben ?

plog444

Üye
Aynı sorun bendede vardı dolu görünüyordu ama gizlilik ayarlarından açtım ben anlamassan özelden anlatayım

Üst Alt