Sony Xperia S almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat904

serhat904

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S almayı düşünüyorum
evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sony xperia s almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım baya bir araştırdım ama son kullancıılardanda fikir almadan almak olmaz :)

Samet.25

güzel telefon hosuna gidiyosa al kullan sonyden sıkıntı gelmez gibi ama bilemem samsung ada bi bak bence

enterneoll

enterneoll

Üye
xperia s yerine samsung galaxy nexus alırdım.

MücahitTokgöz

Bnce Sony nin yeni gelicek modellerine bakmalısın. Yada s3 al ikisi mediamarkette aynı fiyattı bi ara 1500 dü ikiside.

serhat904

serhat904

Üye
    Konu Sahibi
s3 çok kaba geliyor bana peki ya s2 için ne dersiniz?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben 3 hafta once xperia s satip galaxy nexus aldim.
Xperia s in sarji hic gitmiyor. Ve cok buyuk.

OPC

OPC

Üye
S2'ye gerek yok eskidi artık her şey ortada. Nexus güzeldir :good:

JenLedger7

JenLedger7

Üye
Galaxy nexus derim :)

farukbekl

farukbekl

Üye
biraz daha koy iphone 5 al.. ömürlük..

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence Nexus, çünkü hem Google'nin ve güncelleme desteği çok iyi. Ve adamlar hakikaten 10 numara telefon yapmış Xperia S'e göre.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Xperia s kullandim 1 seneye yakin. Sarj su gibi gidiyor.

Sattim galaxy nexus aldim cok memnunum valla.
Takir takir calisiyor. Cok hizli

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Geçenlerde sattım sony xperia s imi .. Sakın samsunglara göz at diyenlere aldırma . Ne zaman elime alsam ilgi çeken bi telefon oldu . Ekran çözünürlüğü ve ppi değerleri en yüksek cihazlardan biridir . Üstelik 32 gb hafızası ve 12 mp kamerasıyla ilgi çekicidir . Fakat eksilerini şöyle sıraliyim :

Ekran kilidi çok zor noktada üst tarafta .

Ses oranı düşük ama çok çok kaliteli .

Şarjı inanılmaz çok yiyor . 1 Günü zar zor tamamlarsın oda doğru düzgün bişey yapmadan yani .

Model artık çok eskidi ve inan para etmiyo artık .

Xperia s modellerinin çoğu cihazının alt kısmında sararma vardır . Yaz internete xperia s ekran sararması diye görürsün .

ÖNERİLERİM :

Eğer android alıcaksan sony nin yeni modeli ve xperia s inde hatalarının düzeltilmiş hali deninen XPERİA P yi düşün derim . fiyat olarakta çok uygun bi cihazdır . Xperia s bütçesine göre öneri veriyorum tabi .

Ve xperia p de çok yer şarjı bunuda belirtiyim . O yüzden Lg nin nexusu yada motorolanın razr 910 unu tavsiye ederim

Samet.25

s de guzel ama p ile u yada bi bak derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt