bende sony xperia s kullanıcısıyım çok şükür sarı ekran yada ölü pixel sorunum yok ama bildiğim kadarıyla led lcd gibi ekranlı cihazlarda laptop tv telefon gibi teknolojik ürünlerde ölü pixel normal karşılanıyor ancak şu noktadan sonra sıkıntı veya kusur olarak kabul ediliyor '' ekrandaki ölü pixel sayısı normal görüntü esnasında rahatsızlık oluşturuyor yada görme konusunda sıkıntı yaratıyorsa bu bir kusurdur'' tam olarak nakledemedim ama bildiğim kadarıyla böyle geçiyor servislerin anlayışında..
Bende 6 aylık toshiba satellite l 755 serisi laptopumu ölü pixel nedeniyle gönderdim (aşırı beyaz gösteriyordu 5 noktada) garantiye girmesi için bağımsız test edilip çoğunluk tarafından rahatsızlık yarattığı kanısına varılırsa değişim yapılır denildi ve tekrar gönderildi

) ben bundan birşey anlamasamda bi yıl içerisinde aynı cihaz farklı farklı 4 sorundan dolayı teknik servise gönderilirse üretici firma bu cihazı yenisi veya bir üst modeli ile değiştirmek zorundadır maddesinden faydalanmak için her sorunda garantiye gönderiyorum

) inşallah bi sonraki gönderişimde yeni bi laptop verecekler

garanti şartnamesinde yazıyor bu madde.sende sony'nin garanti şartnamesini iyice oku boşluğu bul ve doldur arkadaşım

---------- eklendi @ 05:31:34 ---------- yazıldı @ 05:29:48 ----------
bu arada sarı ekranla karşılaşmadıysan korkma bi sıkıntı olmıycaktır inşallah

telefon henüz yeni ve bazı güncellemeler ile desteklenmeye başladı.. Bi müddet geçsin iyice raylar yerine otursun telefon o dakikadan sonra gösterecektir kendini.. Sony ilk defa kendisi bi tlf üretti ericcson adı olmadan.. Piyasaya kusurlu telefonlarla girmesi demek ölü doğması demek..bunu onlarda çok iyi biliyorlar o yüzden için rahat olsun koskoca tekno dev sony bu konuda en iyi olmak için yarışıyor,emin olabilirsin
---------- eklendi @ 05:32:43 ---------- yazıldı @ 05:31:34 ----------
bu arada arkadaşım benimde telefonla ilgili bi sorum varda xperia s kullanan kimse yok etrafımda..sana sorabilirim demi? özel mesaj atarsan oradan sorayım sana kardeşim ama tlf yanında olmalı cevaplaman için

)